עבור לתוכן

לא שומעים את הרמקולים האחוריים

Featured Replies

פורסם

לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON

נ.ב הם מחוברים למחשב

פורסם

1. איך אתה יודע שהתקלה לא ברמקולים / נתק בחוט? בדקת? ליתר ביטחון, תצליב בין האחוריים לקדמיים ותבדוק אם שומעים דרכם

2. תבדוק בהגדרת הערוצים ברסיבר שלא ביטלת / הנמכת למינימום את עוצמת השמע לאחוריים

3. איך הרסיבר מחובר למקור האודיו? אופטי, HDMI, Ext. IN?

פורסם

אם המקור שלך הוא לא סראונד אז כנראה שה pro logic היה מוגדר ועכשיו הוא לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא אחי מבין בזה, אני יודע שזה לא תקלה במערכת או נתק בחוטים כי אם שמים ממש חזק ומתקרבים שומעים את הראש של הרמקולים.. כאיל ששששששששששששששששש..

ואת כל מה שציינתם שהם אולי הבעיה אתם יכולים להגיד לי איך לנסות לסדר? וזה מחובר בקבל רגיל

digital

זה מחובר למחשב אם שכחתי לציין.

פורסם

חוזר ואומר - הצלב בין הקדמיים לאחוריים במגבר ותבדוק האם שומעים בכולם, בקדמיים בלבד או באחוריים בלבד - יתן אינדיקציה האם מדובר בבעיה במגבר (דרגת יציאה, מוד וכו'), חיבורים או רמקולים, ו-

כאיל ששששששששששששששששש..

לא נחשב לבדיקה אמינה

בנוסף, חבר את המגבר למקור אודיו אחר (נגן mp3 או משהו), תגדיר מוד pro-logic ותבדוק אם שומעים - יתן אינדיקציה האם הבעיה במחשב או במגבר

בדיקה שלישית - תראה אם הגדרות כרטיס הקול בסדר - חיבור דיגיטלי / אנלוגי, S/PDIF bypass , פיענוח AC3 / DTS וכו'...

בהתאם לתוצאות נוכל להמשיך

פורסם
  • מחבר

החיבור הוא דיגיטלי, הרמקולים מחוברים אני תכף ינסה לחבר MP3 למגבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים