עבור לתוכן

WNDR3700 + WRT300N האם אפשרי ביחד?

Featured Replies

פורסם

אהלו,

יש לי בעיה קצת מסובכת. אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שזה בעצם ראוטר דומה לראוטר משולב מודם שיש בארץ של כבלים, יש לו חיבור COAX מאחורה שמתחבר לקיר וראוטר רגיל כל דבר, אני גר בארה"ב אם זה משנה.

כרגע בגלל שהרואטר של VERIZON חלש מחובר אליו LINKSYS WRT300N עם קושחה DD-WRT MEGA, ה DHCP מכובה בלינקסיס.

כרגע רכשתי WNDR3700 כדי להגדיל את טווח הקליטה כי יש לי בעיית קליטה בקומה למטה, ה VERIZON וה LINKSYS מחוברים בכבל, אני רוצה לחבר את ה LINKSYS וה NETGEAR WNDR3700 ב WDS כאשר הבסיס יהיה WNDR3700 וה AP יהיה ה LINKSYS.

השאלות:

1. האם נדרש ששינהם יהיו על DD-WRT או שאפשר לעשות זאת גם עם STOCK FIRMWARE על גבי ה WNDR3700? הבעיה שDD-WRT לא פועל היטב על WNDR3700 עדיין ויש בעיות קליטה.

2. מה אני רושם ב LAN IP בראוטר LINKSYS? את ה LAN של הVERIZON או של ה WNDR? הרי ה DHCP פועל רק ב VERIZON והוא מחלק את כל הכתובות (?) כמו כן מה אני רושם ב Gateway?

3. האם אפשר לעשות את ה WDS בפרוטוקול N?

תודה.

פורסם

כעקרון אם שני הנתבים תומכים ב-WDS לא אמורה להיות בעיה, אבל לפעמים יש במיוחד כאשר יש הצפנה.

הסבר איך לבצע זאת יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לעשות את זה אבל אני מוריד יותר גרוע עם ה AP מאשר בלעדיו.

אני לא מצליח לקשר בינהם בפרוטוקול N כי הערוצים ב WNDR3700 נרשמים במספרים תלת סיפרתיים ויש שם רק 6 ערוצים בזמן שבלינקסיס עם DD-WRT יש 11 ערוצים מ1-11, איך אני יודע להשוות בינהם?

פורסם

הערוצים 1-11 הם בתדר 2.4GHZ בעוד שהערוצים התלת ספרתיים הם בתדר 5GHZ. אני צריך ששני הנתבים יעבדו באותם ערוצים ותדרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים