פורסם 2010 במאי 2915 שנים ערב טובאני מעוניין במחשב חדש ועשיתי חושבים וזה בזבוז לקנות הכל חדשלכן חשבתי על רק להחליף רכיבים ספציפים.יש לי גם לוח אם עם סוקט 775 אבל יש בו מעבד סלרון, לכן אני צריך מעבד (רצוי QUAD)יש לי כבר ספק, כוננים קשיחים, כוננים אופטים, זיכרון ראם בנפח 2GB (סיכוי גדול שאני יגדיל אבל לא קשור עכשיו) והכל טוב ויפה.מה שאני מבקש ממכם חברים זה הצעה לכרטיס מסך (כמובן PCI EXPRESS) והצעה למעבד (שיתאים לסוקט 775).ואם כבר על הדרך יש לכם הצעה למארז טוב ולא יקר שיתן לי שקט אני אשמח לשמוע.התקציב שלי הוא גג 2000 שקל.תודה לכולם
פורסם 2010 במאי 2915 שנים כתוב את כל המפרט הנוכחי שלך, איזה דגמים של כל דבר, במלואם, שנוכל לעזור לך בצורה הכי טובה.
פורסם 2010 במאי 2915 שנים מחבר אין לי גישה כרגע למחשב שעליו אני מדבר אני רק יכול לומר שיש לו לוח אם עם סוקט 775 סלוט PCI EXPRESS וכרגע 2GB ראםמחר תיהיה לי גישה ואני ירשום מפרט מלא עם דגמים והכל.בכל מקרה אם יש למשהו בינתיים הצעות אני יותר מאשמח לשמוע.
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר זה מפרט המחשב:לוח אם ASUS P5L- MX2GB ram ddr2 (אני ארחיב בקרוב ל-4GB בטוח)מעבד סלרון 1.6GHZכרטיס מסך מובנהתודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.