עבור לתוכן

מעבד ה I7 860 עובד במהירות 2.92

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש וכשהפעלתי אותו לראשונה היה כתוב ממש איפה שנכנסים לביוס רק שלא נכנסים שהמחשב עושה משהוא בגלל אוברקלוק (דבר שלא עשיתי בכלל)

לאחר מכן הוא מראה שהמעבד עובד במהירות 2.92 משהוא מכיר מה התופעה? בדקתי גם באוורסט את המהירות וזה אותו דבר כמו בהפעלת המחשב :nixweiss:

אם זה לא שייך לכאן אנא להעביר מצטער

פורסם

אתה במקום הנכון, יש מצב ששינו לך את המכפל של המעבד, תבדוק על כמה המעבד אמור להיות במצב הרגיל שלו והכל יסתדר בהצלחה...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר? כי אני לא מבין בזה בגרוש, אם אתה מתכוון להגדיר בביוס שעבוד על 21X133 כבר ניסיתי אחרי הפעלה מחדש שום דבר לא השתנה כשניכנסים לביוס הוא מראה שזה עובד על 21X133 אבל במסך הראשוני (לפני הביוס כשצריך ללחוץ כדי להיכנס לביוס ) הוא מראה שוב 2.93 ובאוורסט זה מראה פיקים של אוברקלוק לפעמים עובד על 1311 MH ולפעמים הוא מגיע ל 3400 MH שזה גם יותר ממה שכתוב (2.93)?

הלוח אם הוא GA-P55M-UD4

זכרונות Z-TAC נראה לי 1333 Mh 4G 2X2

ספק קוגר HEC 700W

אני אובד עצות!

פורסם

דרך הגב יש לי את הספק שלך והוא סבבה לגמרי :] טוב בלי קשר נחזור לנושה לבד שום דבר לא יכול להשתנות! תחזיר הכל למצב המקורי בביוס השני מימין bios1.jpg

אם זה לא עובד את יכול לשים את המכפל על המהירות המקורית שאת רוצה ואז ללחוץ על F10 שישמור ויפעיל מחדש את המחשב כמו שאתה יכול לראות פה cpu clock ratio

bios3.jpg

פורסם
  • מחבר

בתגובה למעלה אמרתי שעשיתי את זה זה לא עוזר הוא מראה שזה הישתנה בביוס אבל כשמדליקים מחדש הוא עדיין מראה 2.93 ובביוס 2.8 כאילו הוא לא מתיחס אליו ובאוורסט הוא גם מראה 2.93 והוא מראה שיש למעבד קפיצות פתאומיות מעל לנורמל דוגמה הנורמל לעבוד על 2800 מגה הרץ אז הוא עובד על 1300 ויש לו מדי פעם קפיצות ל 3400 (נע במספרים) הקפיצות מוכרות לי מהמחשב הישן שלי (בעיה במערכת ההפעלה) אבל זה מראה לפעמים כשהוא מתאמץ שיש אוברקלוק לפעמים של 24%

פורסם

אבל האם הוא עדיין מציג לך הודעה בהתחלה שאתה באוברקלוק?

מן הסתם שהתדר יעלה וירד בהתאם לעומס שאתה מפעיל על המעבד. אם אתה כבר לא רואה את ההודעה ההיא, אז הדרך הפשוטה לוודא זאת היא לבטל Turbo Boost ולהפעיל מאמץ. אם המעבד יעבוד בתדר של 2.8~ אז זה תקין, אם 2.9 אז לא ממש.

מה דגם הלוח שלך ואיזו גרסת BIOS מותקנת? (אפשר לגלות בתוכנה CPU-Z בלשונית Mainboard)

פורסם
  • מחבר

גירסת הביוס היא F9 הלוח אם GA-P55M-UD4

הוא לא מציג יותר שאני על אוברקלוק אבל יש מדי פעם הערות על אוברקלוק, ואני ממש לא מבין בביוס איך לבטל טורבו בוסט אמרו לי שזה טבעי במעבד I7 שזה הולך על הטורבו בוסט ולפעמים זה קופץ גם למקסימום אבל אני לא חושב שזה אמור להיות 2.93 רגיל ובטורבו בוסט משתנה לא?

לגבי הביוס אני אצטרך הדרכה צמודה!

אתה יכול לבדוק איך בדיוק המעבד הזה עובד? אולי זה באמת טבעי אצלו, ועוד דבר מה הטמפרטורה הנורמלית ללא אוברקלוק במנוחה ומאמץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים