עבור לתוכן

קניית מסך חדש - MAG 996PF

Featured Replies

פורסם

אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך.

עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?

פורסם

הוא בכלל לא שטוח. אפילו לא קרוב לזה.

הם עושים תרגיל מלוכלך, הזכוכית החיצונית "שטוחה" כיביכול אבל השפופרת של המסך עצמו עגולה כמו הבטן של שאול יהלום

פורסם
  • מחבר

באסה.. אז המסך הזה התבטל

מה עם דגמים אחרים?

פורסם

שאלות על מסכי 19" נענו כבר עשרות פעמים ובמיוחד בזמן האחרון. חיפוש יעזור לך מאוד

פורסם
  • מחבר

אחלה אני יחפש תודה

פורסם

אתה יכול לקחת 19' של Proview שאני אישית ראיתי כמה כאלו והאיכות שלהם טובה, שטוח לחלוטין והוא בהחלט תומך ב 1024x768 x 85Hz ואף יותר מזה והוא גם זול.

יש את הLG Flatron שאין ספק שהוא איכותי, שטוח לחלוטין ותומך ברוזולוציות גבוהות, אבל הוא קצת יקר...

אתה יכול לקחת CTX ששמעתי שהם גם טובים, אבל אני אישית לא ראיתי כזה מסך במציאות...

אקיצר לא חסרים מסכים טובים.

לגבי הMAG יש לי שאלה:

עד היום קיימים המסכים האלו שמבחוץ הוא שטוח ומבפנים הוא עגול!?? התופעה עוד לא נעלמה??

פורסם

לגבי הMAG יש לי שאלה:

עד היום קיימים המסכים האלו שמבחוץ הוא שטוח ומבפנים הוא עגול!?? התופעה עוד לא נעלמה??

לא .

פורסם

לגבי הMAG יש לי שאלה:

לצערי כן. ראיתי את זה גם ב786PF.... אותו חרא

NIGHT KEEPER, עוד מוכרים את הדגמים האלה

פורסם

כמה קיבלת במבחן בלשון ?

עם קצת הבנה והיגיון היית מבין שאני עניתי כמו שצריך , ולא אתה . בזה שכתבתי לא , כתבתי למעשה שלא , התופעה עוד לא נעלמה .

תהיה בריא .

פורסם

:kopfpatsch:.... אני מאוד עייף כניראה

נ.ב. קיבלתי 90 בבגרות :)

פורסם
  • מחבר

קראתי בפורום והחלטתי ללכת על ה viewsonic

חשבתי על ה G90 אך הוא, שטוח? איכות תמונה טובה? ומה עדיף שחור או לבן?

חוץ מזה ה P95F+ שווה את הכסף? נראה מסך מממש ממש טוב אבל יקר :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים