עבור לתוכן

האם לקנות מחשב בחלקים או בחנות אחת ?

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי שתי שאלות :

1. האם כדי לקנות מחשב בחלקים (כל חלק בחנות אחרת) וכך יהיה זול יותר אבל הרבה כאב ראש, או לקנות את כל המחשב בחנות אחת, כך שזה יותר נוח אבל יצא אולי טיפה יותר יקר ?

2. במידה ואני קונה בחנות אחת את כל המחשב, איזה חנויות מומלצות ? (מבחינת שירות, מקצויות, מחיר)

חנויות מאיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב (אפילו רמת גן אולי)

פורסם

1. אני לא רואה שום מניעה מלקנות רכיבים במקביל מכמה חנויות. רק כך החשבון שזה יכול לעקב את הרכב המערכת השלמה אם חנות אחת מתעכבת מהשנייה בהספקה.

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה את זה לא בגלל המחיר אלא בגלל ההיצא של הרכיבים בחנויות.

2. מה זה משנה איפה נמצאת החנות גיאוגרפית? הרי ניתן להזמין הכל במשלוח.

פורסם
  • מחבר

1. היתרון של חנות אחת זה הרכבה. אני לא יודע להרכיב ולכן עדיף לקנות מחנות אחת ושהם ירכיבו לי.

2. אם מזמינום במשלוח אז צריך לתת להם כ.אשראי, אני מעדיף לבוא לחנות ולשלם במזומן, או אפילו כ.אשראי אבל בחנות זה יותר בתוח, לא רוצה להעביר נתונים דרך האינטרנט.

פורסם

לדעתי לאדם שאינו מספיק מקצועי בתחום רכישה מכמה חנויות את החלקים זה מתכון לאסון.

א. תצטרך לשלם על ההרכבה באחת החנויות מחיר יותר גבוה מאשר אם היית קונה אצלהם את המחשב

ב. אם יהיו לך תקלות במחשב, ותלך לאחת החנויות שרכשת ממנה פריט היא תפנה אותך לחנות האחרת בגלל שהתקלה היא בפריטים שלהם. אף אחד לא ייקח אחריות על המחשב שלך, ואתה לא תדע אם הם עובדים עליך או לא כי אתה לא מהתחום.

ג. היום אין הפרשים משמעותיים בין החברות במחירים, לא משהו ששווה את הריצות הללו לטעמי.

ד. אם זה עניין של היצע, היום כל חנות תוכל לעשות לך הזמנה מיוחדת ולדאוג שתקבל את המוצר שאתה רוצה, אם המוכר יבין שאחרת אתה לא קונה אצלו הוא יעשה את המאמץ.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

^ מחזק

תחסוך לך את ההטלבטות ( מילא היית יודע להרכיב אז היה בכלל טעם לדבר ) תקנה בחנות ושירכבו לך את המע. כי מה הטעם לקנות בחלקים אם אתה לא יודע איך לרכיב את מ"ע החלקים לא יעשו את זה מעצמם כן.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להמליץ באיזו חנות כדי לקנות ? (מבחינת מקצועיות, מחיר, שרות)

פורסם

אני אישית ממליץ על זיגזג ביהוד.

יש לי ניסיון מצויין איתם, גם למערכות לחברים.

אני גם מסכים שלא כדאי לקנות בכמה מקומות אם אתה לא יודע להרכיב לבד.

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

אבל יש לך המלצה לחנות באיזור בת ים, חולון, ראשון לציון, תל אביב... ?

יהוד קצת רחוק לי :'(

פורסם

יש לך בראשון את SKYPC, חנות ותיקה שיש לי חבר שקונה שם שנים.

פורסם
  • מחבר

תודה ! :xyxthumbs:

פורסם

גם RSM הטובים פתחו. שתי חנויות טובות ומומלצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים