עבור לתוכן

עזרה בבחירת טלויזית LCD. מעוניין ב-37 עד 40 אינטצ'. 6000 שקל בערך.

Featured Replies

פורסם

שלום כולם.

רציתי לדעת על אילו דגמים אתם ממליצים לטלויזיות LCD / LED.

כמובן FHD.

אני מעדיף טלויזיות של SONY מניסיון עבר מוצלח.

מישהו ממליץ על משהו מסויים?

אני מוכן לפזול לחברות מוכרות אחרות.

תודה לעונים,

עידו.

פורסם

אם תהיה מוכן לקנות מסך בגודל 40 אינץ', ה-V5500 תתאים לך מאוד:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725959

אני קניתי אחת כזו אחרי מחקר שוק מקיף ואחרי התלבטות גדולה בינה לבין ה-42PFL8404H של פיליפס וה-LA40B650 של סמסונג. כמובן שמדובר במסך FHD וכל מי שראה את הטלוויזיה בפעולה אומר שאיכות התמונה מצוינת גם בשידורי HD (דרך מחשב וממיר HD) וגם בשידורי SD.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין. איפה אפשר לראות אותה?

פורסם

אני ראיתי אותה בנס ציונה ליד ביתי אבל אתה מוזמן לבדוק בחנויות אלקטרוניקה גדולות וחנויות שמתמחות בתחום. כדאי לדעת שאני שילמתי עבורה 4800 ש"ח עם 3 שנים אחריות של ישפאר דרך וואלה שופס (טלוויזיה חדשה מהקופסא).

פורסם
  • מחבר

אם כבר אני משתכנע לקנות 40 (לחדר, לא לסלון) יש שם המון דגמים של 40 אינטצ'... מה ההבדלים?

אני מעדיף לשלם 5500 על טליוזיה יקרה ומתקדמת יותר ולא לחסוך את הכסף הזה.

כבר השלמתי בלב שאני אפרד מהסכום, כדאי כבר לנצל אותו.

פורסם

הדבר הראשון שעשיתי כשרציתי לקנות טלוויזיה הוא לקפוץ למקום שבו ישנן כמה חנויות חשמל גדולות ולהסתכל על המסכים בתצוגה ולרשום את הדגמים המועדפים עליי. לאחר מכן, עשיתי חיפוש בגוגל של הדגמים הללו וחיפשתי בעיקר דיונים שבהם משווים את הדגמים הללו מול דגמים שלא הופיעו בחנוית הנ"ל. אחרי קריאת ביקורות מקצועיות נוצרה אצלי רשימה של מספר דגמים והשלב הסופי היה לקרוא ביקורות של משתמשים ברחבי הרשת (בארץ ובחו"ל), כולל שליחת הודעות פרטיות כדי לבדוק דברים ספציפיים שמאוד חשובים לי.

חלק מהדברים הכי חשובים מבחינתי ברכישת טלוויזיה הם:

* איכות התמונה ב-SD וב-HD (רצוי לחפש חנות שמציגה את ערוץ 1 עם ממיר רגיל וזאת בגלל איכות התמונה הגרועה של הערוץ הזה שמהווה מבחן לכל טלוויזיה שמתיימרת להיות איכותית).

* מספר גבוה ככל האפשר של שנות אחריות מלאות ואחריות מיבואן רשמי בלבד.

* סוגי החיבורים ומספרם.

* איכות הבנייה של הטלוויזיה (בהתבסס על ביקורות של משתמשים).

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה לכמה חנויות איכותיות באיזור רעננה?

פורסם

קפוץ לאזור התעשיה הצפוני, ליד קניון רננים. יש שם סניפים של ביג בוקס, שקם אלקטריק ומחסני חשמל ואני מניח שעוד כמה רשתות או חנויות רלוונטיות יהיו באותו מקום, מדובר במתחם די רציני.

פורסם
  • מחבר

http://www.isfar.co.il/Index.asp?ArticleID=1886&CategoryID=549&Page=1

תראה מה עשית עם הסטנדרטים שלך.

גרמת לי לחפש עוד קצת ומצאתי את הדגם הזה.

השאלה איפה אפשר למצוא מחיר טוב לטלויזיה הזו?

מעבר לתקציב אבל לא קונים טליוזיה כל שנתיים.

*** עריכה ***

משיחה עם מוכר בטרקלין חשמל הובהר לי שדגמי ה-W הופסקו. כנ"ל V,כנ"ל S ובכלל,כל החברים של התקופה.

הוא נתן לי איזו חוברת שמראה רק דגמים חדשים שעל רובם לא שמעתי ובזאפ הם בכלל לא מופיעים.

רוב הטלויזיות עליהן הוא מדבר הן LED והסדרות הן BX / EX / HX / NX/ LX

כאשר BX היא הסדרה הזולה ביותר ו-LX היא היקרה ביותר.

עד שהיה לי כיוון... הרגו אותי :bash:

מתצוגה לא אקנה והדגמים החדשים חורגים יותר מדי מהתקציב.

מה לעשות?

פורסם

אתה חורג לחלוטין מהתקציב שלך, בדיוק כמו שאני עשיתי... :smile1: האמת היא שהתחלתי עם תקציב של 4000 ש"ח, העליתי אותו ל-4.5K ובסוף רכשתי את ה-V5500 ב-4800.

אם אתה נעול על סוני כמוני, תנסה להתעקש מול חנויות על ה-V5500 או ה-W5500, בטוח תמצא עודפים כלשהם. אם בכל זאת אתה רוצה טלוויזיה מהסדרות החדשות (שקראתי שהן כמעט ללא שינוי מלבד הוספת חיבור או פיצ'ר כלשהו), חפש טלוויזיה אך ורק עם Bravia Engine 3.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בקטלוג כמה, ואפילו בזאפ.

הבעיה היא שהם רוצים 9000 שקל על טלוויזיה 40"... יצאו מדעתם לגמרי.

אתה חרגת ב-800 שקל. אצלי זו כבר חריגה של 3500 ;D

טוב - אנחנו לא בנות.

נחכה שהמחירים ירדו ונתעדכן עוד כמה חודשים כשיגיעו דגמים נוספים לארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים