פורסם 2010 במאי 2715 שנים ערב טוב וסופ"ש נעיםברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסיאני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים?http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים?אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופיםתודה רבהליאור
פורסם 2010 במאי 2815 שנים 1. מעבדי I3 הם כפולי ליבה ולא מרובעי ליבה, גם בנייחים וגם בניידים.2. כרטיס מובנה של אינטל מתאים למשחקים (מהסוג שדורש גרפיקה, לא סוליטייר) בערך כמו שקלקר מתאים לאכילה.3. לאור הסעיף הקודם, אנא ציין באילו משחקים פחות או יותר מדובר.4. כמעט שלא תמצא 13.3" עם כרטיס מסך חזק מספיק להריץ משחקים "כבדים" בצורה סבירה.5. מהי מסגרת התקציב שלך?
פורסם 2010 במאי 2815 שנים בהקשר הזה של מחשב כמעט אולטרה נייד למשחקים, מעניין אותי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם את alienware m11x (שזה מחשב עם מסך של 11 אינ'ץ וכרטיס גרפי חזק יחסית ושמיועד למשחקים) אם זה באמת עושה את העבודה.(זה כמובן בהנחה שאתה מוכן לוותר על 6000 ש"ח פלוס מינוס כשבמחיר כזה אפשר להשיג משהו אחר יותר חזק)
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר חברה שיניתי את דעתיאני רוצה לפטופ עם מעבד I5בגודל של 13 אינץהשימושים: משחקים כבדים וכמובן שימוש רגילאיך המחשב הזה?http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117התקציב שלי הוא 4500 ש"חאשמח אם יש לכם המלצות אחרותתודה רבה,ליאור
פורסם 2010 ביוני 115 שנים מחבר תודה רבה TARANTULAאז אלך על הנייד הזהשאלה קטנה:איך הכרטיס מסך של הנייד הזהלעומת הכרטיס שיש לי בנייח שלי(ATI 4850 1 גיגה זכרון)שוב תודהליאור
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר חברה סליחה שאני מקפיץפשוט אני לפני קנייה וכבר כמה ימים לא ענו ליהשאלה שלי היא:איך הכרטיס מסך של הנייד הזהלעומת הכרטיס שיש לי בנייח שלי(ATI 4850 1 גיגה זכרון)זה פשוט מאוד חשוב לי כי אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך בניידיםתודה רבה וסליחה על ההקפצהליאור
פורסם 2010 ביוני 315 שנים לי עוד לא יצא לבדוק עליו משחקים,אבל מישהו כאן בפורום שקנה אותו בשבוע שעבר,רשם שהוא מריץ עליו את הGTA החדש בלי בעיה....אם זה אומר לך משהו....
פורסם 2010 ביוני 315 שנים מחבר תודה שוב TARANTULAפשוט ממה שאני זוכר מGTA האחרוןפשוט צריך מעבד חזק,בכל הGTA הגרפיקה לא הייתה משהוהמעבד של הלפטופ הזה מאוד חזקהשאלה לגבי הכרטיס מסךמשחקים למשל כמו:קרייסיס, CALL OF DUTY-האם יריץ אותם סבבה?תודה רבה ויום טובליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.