פורסם 2010 במאי 2715 שנים יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר קיסם ישרוט את זהאלכוהול(60%) רפואי גם הולך?יש עוד רעיונות? ובכלל איך עושים את זה במעבדות בצורה מקצועית?
פורסם 2010 במאי 2715 שנים במעבדות גם מנקים עם אלכוהול רק 90% אבל גם 60% יעשה את העבודה !עדיף לא להשתמש בקיסם כי זה עלול לפגום את המחבר מספיק צמר גפן ספוג באלכוהולשתבין שהניקוי הוא לא חד פעמי, צריך לנקות מדי פעם בגלל שהמגעים מתחמצנים במגע עם האויר ונוצרת שכבה שמבודדת ומונעת חיבור מגעים
פורסם 2010 במאי 2815 שנים מחבר השתמשתי במקל לניקוי אוזניים כזה שיש לו בשתי הקצוות צמר גפן, טבלתי בו אלכוהול רפואי 70%, והתחלתי לנקות, רק שמתי לב שבסוף הניקוי הצמר גפן נהפך לכחול כהה. האם זה בגלל האלכוהול או בגלל הלכלוך מהמגעים?
פורסם 2010 במאי 2815 שנים יתכן שאתה ממיס צבע מהפלאפון או משהוא אם האלכוהולאני לא חושב שקיסם / שיפוד / וכו יהרוס את המגעים אם מנקים איתו בעדינות. אבל בטוח ינקה טוב יותר
פורסם 2010 במאי 2915 שנים סך הכל מדובר במגעים ולא איזו אלקטרוניקה עדינה מידי.קיסם לאוזניים יעבוד יופי, הכחול זה כל הג'יפה שיצאה משם.
פורסם 2010 ביוני 115 שנים יש לי אותה בעיה עם ה900i אבל אצלי זה לא לכלוך אלא התפס של מחבר. כיוון שלמכשיר שלי אחריות - אני מתכוון לתת למעבדה של פלאפון לתקן לי אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.