פורסם 2010 במאי 2715 שנים אני מנסה למצוא תחליף לאוזניות CX300 שלי בתקציב של עד 200 שחהמוזיקה שאני שומע נוטה יותר לכיוון הקלסי (YES, Camel , Dream Theater , Porcupine Tree) לכן אני לא מחפש אוזניות בסיות מידינתקלתי באוזניות האלה ורציתי לדעת אם יש משהו שאתם יכולים להגיד אליהםאני יודע שהכי טוב זה ללכת ופשוט להקשיב ואז להחליט , אבל בארץ קצת קשה למצוא מקומות כאלההנה האתר הממליץ
פורסם 2010 במאי 2815 שנים מחבר נהנית מהcx ? מתאים לך הסגנון הזה של אוזניות כפתור?כן מאוד , הזוג הזה שרד אצלי 3 שניםאבל אני מרגיש שאני רוצה להשתדרג למשהו יותר מתקדם
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר מקפיץדחיתי ודחיתי את הקניה של האוזניות אבל אני לא יכול לדחות עוד אני ממש מבקש חוות דעת על האוזניות או הצאות למשהו אחר יותר טוב אם אתם יודעים על משהותודה רבה לעונים
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים אוקי, אין לי את האוזניות האלו, אבל אני יודע שאנשים עם הרבה יותר ניסיון ממני המליצו עליהן, לכן אני בטוח שלא תתאכזב.אני משתמש בMEELectronics M9 שנשמעות נהדר ביחס לCX400II שלי, וכרגע במבצע באתר שלהם ב25% ומשלוח חינם, כלומר משהו כמו 22.5 דולר, זו גם אופציה מעולה.
פורסם 2010 ביוני 2115 שנים מחבר בסוף מצאתי SHURE SE110 במחיר ממש משתלם 40$ והחלתתי שאני הולך אליהםאז בכל זאת תודה לעוניםאם מישהו מעוניין לדעת קצת פרטים על ה SHURE SE110 אני אשמח לענות (ברגע שאקבל אותם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.