פורסם 2010 במאי 2715 שנים היי! רכשתי היום את המסך ועושה רושם אחלה מסך רציתי לשאול האם קיימת דרך מהירה להוריד את הבהירות ולעשות בו שימוש בלילה. ניסיתי להוריד את הבהירות של המסך והיא עדיין גבוהה למדי. המון תודה מראש.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים תשתמש בתאורה שלך בחדר קודם כל.אני מוצא את השימוש במנורת שולחן או מנורה משנית הרבכה יותר טוב מאשר להתחיל להגדיר פרופילים שונים למסך.
פורסם 2010 במאי 2715 שנים מחבר תשתמש בתאורה שלך בחדר קודם כל. אני מוצא את השימוש במנורת שולחן או מנורה משנית הרבכה יותר טוב מאשר להתחיל להגדיר פרופילים שונים למסך. יש לי תאורה ליד המסך אבל עדיין המסך בחדר וחברה שלי רוצה לישון בלילה
פורסם 2010 במאי 2815 שנים מחבר אתם לא אמורים לישון ביחד, בערך? איזו מן זוגיות זו!? חח ברור שכן. אבל יש נדודי שינה והולכים למחשב מידי פעם נראה לי אנחנו קצת Off topic
פורסם 2010 במאי 2815 שנים לדעתי, הדבר הכי טוב במקרה זה בשבילך יהיה תוכנה שמאפשרת לשנות פרופילים של כרטיס מסל בלחיצת כפתור (או באמצעות שתי הקלקות עכבר על ה-system tray). אני לא התעסקתי עם פרופילים, אז אין לי משהו ספציפי להמליץ לך, אבל הגיוני שדבר כזה קיים.
פורסם 2010 במאי 2815 שנים מחבר לדעתי, הדבר הכי טוב במקרה זה בשבילך יהיה תוכנה שמאפשרת לשנות פרופילים של כרטיס מסל בלחיצת כפתור (או באמצעות שתי הקלקות עכבר על ה-system tray). אני לא התעסקתי עם פרופילים, אז אין לי משהו ספציפי להמליץ לך, אבל הגיוני שדבר כזה קיים.נשמע נחמד...אני אשמח אם למישהו יש רעיון לתוכנה?אגב, אני משחק פה שעות עם הצבעים של המסך ועדיין לא מצליח להיות שבע רצון.יש למישהו רעיון לכיוון?
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר יש תוכנה כזאת - GAPA מאוד פשוטה לשימוש קודם כל תודה זו תוכנה חינמית או בעלות? אני אשמח ללינק משום שלא מצאתי בגוגל
פורסם 2010 במאי 3015 שנים הי, מז"ט על הרכישה, היכן רכשת ובכמה? מי נותן אחריות? שואל כיוון שגם אני בדרך לקניית מסך זה, תודה ובהצלחה
פורסם 2010 במאי 3015 שנים עושה רושם שזה הלינק: http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/2697597/Re_Gapa_Gamma_panel_utility.html
פורסם 2010 במאי 3015 שנים מחבר תודה על הלינק, אני אבדוק אותו.רכשתי מאייבורי (לצערי, אבל הם היחידים שמאפשרים תשלומים ללא ריבית)ב1180 ש"ח.3 שנים אחריות של דל ישראל.מה שקצת מציק לי היא העובדה שאני לא מצליח להגדיר אותו לשביעות רצוני, הצבעים קצת מוזרים לי לעומת המסך הקודם.ואני לא יכול לשבת מולו יותר מידי זמן חחח
פורסם 2010 במאי 3115 שנים מחבר אגב, פתאום גם כל התמונות באתרים כמו פייסבוק נראות גרועות ומפוקסלות... זה אומר שהתמונות באיכות גרועה ועד עכשיו לא שמתי לב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.