עבור לתוכן

42PFL8404H hdmi problems ?

Featured Replies

פורסם

הי,

רכשתי לא מזמן את המסך LCD של פיליפס 42PFL8404H.

חיברתי אליו מחשב באמצעות כבל HDMI 2 HDMI ומתאם DVI למחשב (ווינדוס 7 כרטיס מסך RADEON 9600).

הכל עבד טוב ויפה עד אתמול שהטלויזיה לא קולטת יותר סיגנל מהמחשב וניסיתי לחבר לכל כניסות הHDMI בטלויזיה.

חיברתי את קצה הHDMI למסך מחשב והוא הציג את התמונה.

יש לציין שמדובר בכבל ארוך (5 מטר).

שניסיתי לחבר באמצעות כבל של 3 מטר שעובד לי במקום אחר, לא התקבלה תמונה בטלויזיה ולא במסך מחשב.

עוד אציין ששני הכבלים פשוטים.

יותר מדי מידע? יש עוד-

שחיברתי את הכבל הקצר לטלויזיה ולרסיבר, הטלויזיה קלטה את השידור מדי פעם :kopfpatsch:

יש למישהו מושג קלוש מה הולך פה? אני די מיואש ומתאר לעצמי שהבעיה בטלויזיה אבל רוצה להיות בטוח לפני שאקח אותה לתיקון :facepalm:

תודה רבה למי שהגיע בקריאה עד לכאן ושיש לו רעיון מה הבעיה יכול להיות.

תודה,

ארז.

פורסם

שניסית לחבר לטלויזיה היה לך עוד כבל מחובר למסך מחשב? אם כן תנתק מהמסך מחשב כך שהיה רק כבל אחד והוא הולך לטויזיה

במידה וזאת הבעיה אתה פשוט צריך להגדיר DUAL MODE

.

פורסם
  • מחבר

לא. ניסיתי עם הDVI HDMI לבד בלי הVGA.

דרך אגב, שחיברתי את הטלוויזיה בעזרת VGA ואת המסך השני בעזרת HDMI אז ראו בשניהם בלי שאצטרך לשנות משהו.

קראתי קצת בפורמים בחו"ל ומשום מה רוב האנשים שם יש להם טלויזיות של חברת פיליפס אך הם חושבים שהאשמה היא בכרטיסי מסך של ATI.

ובבעיה שלי לפחות לא נראה לי שדרייברים קשורים לעניין כי בהתחל ראיתי מה שהמחשב משדר עוד לפני שהווינדוס עלה וכעת לא.

(ממה שאני מבין רק בעליית ווידנוס הדרייברים נכנסים לפעולה).

פורסם
  • מחבר

רק מעדכן -

מסתבר שהרכיב של הHDMI נשרף בטלויזיה. הטכנאי של פיליפס אמר שזאת בעיה נפוצה וזאת אשמת המחשב, המתח שהוא הוציא לכיוון הטלויזיה גבוה מדי.

קניתי את הטלויזיה במטרה מרכזית לחברה למחשב אז זה די מבאס!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים