פורסם 2010 במאי 2615 שנים שלום לכולם,רציתי את עזרתכם בהגדרה של כרטיס קול זה: http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0017QQQAE.htmהמחשב מזהה לי את הכרטיס נראה לי בצורה חלקית הוא כן מוציא לי קול במצב של חיבור ליציאת האוזניות אך כאשר אני מחבר אותו ליציאה האופטית לא יוצא סאונדהאם יש הגדרה שאני מפספס או משהו נוסף שיש עלי לעשות ?בתודה מראש !
פורסם 2010 במאי 2615 שנים התקנת את הדרייבר?בדקת שהוא תקין ועדכני?בדקת את הכבל אופטי שהוא תקין? (תבדוק אם הוא מאוויר אור אדום בקצהו השני של הכבל).לאן אתה מנסה לחבר את הכבל אופטי?
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר התקנתי דרייבר, אני מנסה כרגע לראות אם יש יותר עדכניהכבל תקין כי הוא עבד לי עם דברים אחרים וכן הוא מעביר אור אדום לצד השני שמחובר למגבר.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר אני אשמח אם תוכל קצת יותר להסביר מה זה אומר ומה עלי לעשות על מנת לתקן זאת
פורסם 2010 במאי 2615 שנים אין פה הרבה מה לפרט. למשל אצלי בHTPC אני יכול לבחור ב output גם את יציאות הPL שלי וגם TOSLINK בנפרד. זה ניתן להגדרה גם במערכת ההפעלה וגם בדרייבר של הכרטיס קול.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר אוקי אז חיםשתי בכל ההגדרות ובכל מקום שאני ראיתי סימון על מנת לאפשר את ה-SPDIF סימנתי אבל זה עדיין לא עובד נ.בהורדתי את ההגדרות החדשות ביותר ועידכנתי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.