עבור לתוכן

בעיה בחיבור מחשב נייד למסך חיצוני דרך VGA

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של HP

dv6510ej

cpu= 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300

Memory 2 gb

Video Graphics Intel® Graphics Media Accelerator X3100

כאשר אני מחבר את המחשב למסך LCD חיצוני אני רואה גלי עדווה על המסך החיצוני

כאשר אני מנתק את הספק של המחשב הנייד הגלים נעלמים לגמרי

אני חושב לקנות מייצב מתח שאני הבנתי מאנשים ששאלתי שיכול לפתור את הבעיה הזאת

המייצב שמצאתי הוא Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector

מה שאני רציתי לשאול אם משהו נתקל בבעיה כזאת לפני כן ואיזה פתרון הוא מצא

תודה רבה חברים

פורסם

זאת בעיית הארקה. אני לא חושב שUPS יעזור לך פה.

פורסם

שנאי מבודד ('הפרד מגן') יכול אוליי לעזור לך. מוכרים כאלה בחנויות של כלי עבודה בתור אמצעי בטיחות להפעלת מכונות חשמליות במקומות רטובים וכדומה. אחד של 100 - 150 VA אמור להספיק לדעתי למסך LCD או מחשב נייד רגיל / אחד של 200 - 250 VA לשתיהם ביחד. שנאי מבודד מאפשר לחבר לחשמל דברים ללא אדמה ומבודד את היציאה מהכניסה כדיי למנוע מכת חשמל. אבל הוא כבד ברמות ולא משהוא שהיית מסתובב איתו בתיק של המחשב הנייד

מודינג לספק הכוח של המחשב פותר את הבעיה בדרך כלל (שינוי פשוט אבל מחייב ידע בחשמל)

פתרון לא בטיחותי ולא מומלץ (אזהרה !) (אבל כזה שאני משתמש איתו המון) : הוא לחבר את המחשב ו / או המסך לחשמל דרך מתאם כזה של תקעים אמריקאיים כך שהאדמה של המחשב או המסך לא מתחברת אם האדמה של החשמל. אם אתה תיגע ב USB פתוח של המחשב אתה יכול להרגיש זרם כזה (כשהמחשב תקין) / להתחשמל ממש (אם משהוא בספק של המחשב נדפק). חוצמזה אל תנתק או תחבר כבלים (VGA USB וכו) למחשב כשהוא או המסך מחוברים ככה לחשמל כי אתה יכול לדפוק את המחשב. תנתק אותו מהחשמל ואז תנתק או תחבר את מה שאתה רוצה ותחבר שוב לחשמל

אתה יכול לנסות לחבר את המחשב ככה למסך (בלי לגעת בחלקים מתכתיים שלו) ולנסות כשהמחשב / המסך / שתיהם מחוברים ללא אדמה. אם זה עובד באחד מהמצבים זה אומר ש _כנראה_ גם שנאי מבודד (פתרון כן בטיחותי) יעבוד באותו שילוב

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים על התגובות

ל11010010110

אני מקווה למצוא פתרון פחות הורס כי יש לי רק ספק אחד.

Advice AVR PRO 1200 - Surge Protector הוא רק שנאי ומגן ולפי מה שקראתי בSPEC שלו הוא לא UPS

אתה חושב שמייצב מתח הזה שציינתי מקודם יכול לעזור לי?

זה הלינק שלו

http://advice.co.il/Productdetails.aspx?PID=1623&PcatID=914

תודה רבה

פורסם

לדעתי לא יעבוד

מה גורם ל 'גלים' במסך ?

במחשב ובמסך יש ספקי כוח שממירים מ 240 V למתח נמוך. המתח הנמוך מחובר למארז המתכתי (הפנימי) של המחשב או המסך

בנוסף יש קבל להקטנת EMI (הפרעות למערכת החשמל) שמעביר הפרעות מ 240 V של הספק למארז של המחשב / מסך

המארז המתכתי בדרך כלל מחובר לאדמה אם תקע של 3 שמכיל אדמה. כך ההפרעות עוברות לאדמה של החשמל ולא נשארות במחשב / מסך

ההפרעות יזרמו לאדמה בכל מקרה שבו יש להם אפשרות ובדרך הפשוטה ביותר (של מינימום התנגדות)

יתכן מצב שבו לאחד מהם אין אדמה (תקע של 2) או חיבור האדמה אם התנגדות גבוהה יחסית (יכול להיות מיוצר כך - האדמה מספיק טובה כדיי לעבוד כמערכת הגנה אבל לא מספיק כדיי להוריד את ההפרעות) ובמקרה הכבל VGA שמחבר את המחשב והמסך הוא מוליך טוב יותר

במקרה כזה (למשל אם אין אדמה למסך) ההפרעות (שהגיעו מ 240 V בהתחלה) עוברות דרך המסך + הכבל VGA שמחבר אותו למחשב + הכרטיס מסך במחשב ולאדמה של המחשב. בדרך חלק מהם מגיע לדברים אחרים כמו האלקטרוניקה של הכרטיס מסך / החוטים שמעבירים את הוידאו בתוך הכבל VGA וכו

הפתרון במקרה כזה יכול להיות :

לחבר אדמה חזקה יותר למסך או למחשב. לא ניתן לביצוע בדרך כלל כי אם יש להם אדמה היא כבר הכי חזקה שיכולה להיות ולא ניתן לשפר אותה

לנתק את הקבל בתוך הספק של המסך או המחשב שמעביר את ההפרעות למארז. הוא לא חיוני ולא מוסיף הגנה כלשהיא למחשב או למסך - ניתן לנתק אותו אם יודעים מי הוא במעגל של הספק. (כל התפקיד שלו הוא למנוע הפרעות למערכת החשמל של הבניין - וממש לא יזיז לה מחשב ומסך שעובדים בלי הקבל הזה)

לנתק את האדמה מהמחשב ומהמסך. במקרה כזה אין להפרעות איך להגיע לאדמה והם לא יזרמו ממקום למקום במערכת. הבעיה היא שאם נוצר בטעות מסלול _כלשהוא_ לאדמה ההפרעות ילכו אליו בכיף - אם זה אתה (שנוגע במתכת של המחשב ומרגיש זרם) / משהוא שחיברת ל usb או פורט אחר (ואם במקרה איזה שהוא חוט data התחבר לפניי החוט של האדמה יש לך סיכוי גבוה לשרוף חומרה כי הזרם של ההפרעות יעבור ישירות דרך האלקטרוניקה של המחשב)

מה עושה שנאי מבודד ?

הוא מנתק את האדמה כך שלהפרעות אין דרך לעבור במערכת / להגיע מבחוץ + הוא מבודד את ה 240 V שהמחשב מקבל ממערכת החשמל הראשית כך שכמות ההפרעות שעוברות ממערכת החשמל של הבניין למחשב ולמסך קטנה יותר בהרבה

העפת הקבל מתוך ספק הכוח הוא הפתרון הטוב ביותר כי הוא מאפשר למחשב ולמסך להישאר מחוברים לאדמה (או לא מחוברים) בצורה שבה תיכננו אותם לעבוד. יש אדמה בכל מקום שהיא אמורה להיות ואין מעבר של הפרעות כי לא נוצרות הפרעות בצד מתח נמוך של הספקים

שנאי מבודד הוא פתרון בינוני כי כמות מסויימת של הפרעות כן עוברת דרך השנאי. זה כמו פשוט לנתק את האדמה אבל בנוסף הקטנת כמות ההפרעות בצורה משמעותית (עדיין יכול לקרות נזק לחומרה אם מחברים או מנתקים משוא שמביא אדמה למערכת אבל לא מרגישים 'זרם' ואין סכנת התחשמלות אם סתם נוגעים בחלק מתכת של המחשב)

ניתוק האדמה הוא הפתרון הגרוע ביותר כי הוא לא פותר את הבעיה המקורית אלא רק מעלים אותה - ואם מחברים למחשב עוד משהוא כשהוא מחובר לחשמל היא יכולה להפוך להרבה יותר חמורה. בנוסף אם אין אדמה ואין הגנה אחרת שמחליפה אותה אז יש סכנת התחשמלות אם משהוא נדפק במחשב או במסך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסבר המאוד מפורט

אני אחשוב מה לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים