עבור לתוכן

בעיה+תמונה| קריסה כנראה מהתחממות

Featured Replies

פורסם

הבעיה ככה..

לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס..

הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה:

1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש....

2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט..

מה יכולה להיות הבעיה?

המרפט שלי הוא:

intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit

mother board: intel MS-7519 p45

4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5

Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3

נ.ב:

אחרי שעשיתי ריסט תוך כדי שאני כותב את ההודעה זה עשה לי סתם ככה על השולחן עבודה את הפסים ואז זה נעלם והופיע לי ההודעה שבתמונה

התמונה מצורפת לנושא

עריכה:

אני מירץ את Furmark והטמפ לא מפסיקה לעלות...

אני חושב שעליתי על הבעיה.. התחממות של הכרטיס.. היא הגיע ל 68-70 מעלות זה עשה לי את הפסים האלה ואז שוב את ההודעה שמצולמת בתמונה...

מה הפתרון????

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה האדם השלישי שאני רואה את ההודעה הזאת

היא הייתה אצלי ואצל עוד איזה אחד בפורום וגם אצלי הדרייברים היו .45

מה שאני עשיתי:

כנס למחשב בSAFE MODE תמחק את הדרייבר של NVIDIA תתקין את 197.13 (עכשיו יצא BETA חדש 257 אצלי לא מראה שיש בעיות)

כל זה ב SAFE MODE וזהו הבעיה נפתרת לפחות אצלי נפתרה

פורסם

שמע, אני הייתי ממליץ לך לנקות את המחשב מאבק...

יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך לא יושב טוב, תנסה להבריג אותו החוצה, למרוח משחה טרמית על המעבד הגרפי, ולנסות לסגור טוב את החיבורים של המאוורר, כי אם לא עשית OC אז אין סיבה שהוא יתחמם לך כל כך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים