עבור לתוכן

לפי מה שנראה אנחנו נכנסים לוואקום של חוסר תוכניות, הכל כמעט נגמר...

Featured Replies

פורסם

אבודים, 24, FRINGE, V 2009, FLASHFORWARD, מישהו יכול להאיר את עיניי לגבי תוכניות שוות שיש או כאלה שעתידות בקרוב להתחיל...

פורסם

זרקתי את הטלוויזיה שלי לזבל לפני הרבה שנים, לא מתקרב יותר לטלוויזיות.

פורסם

אז למה להגיב?

פורסם

Breaking Bad

פורסם

זרקתי את הטלוויזיה שלי לזבל לפני הרבה שנים, לא מתקרב יותר לטלוויזיות.

גם אני לא רואה טלוויזיה בכלל, אבל כן יש סדרות טובות שאני משיג בדרכים חוקיות למהדרין מהאינטרנט.

פורסם

אז למה להגיב?

לא יודע. ככה.
פורסם

גם CHUCK נגמר :'( פחות עד שיעשו עולה חדשה...

יש את EUREKA שמשודרת בקיץ (בקרוב עונה רביעית). יש את המשרד למרות שאני אישית לא אהבתי כל כך את הסידרה אז אני לא יכול להמליץ עליה. בטוח יש עוד הרבה.

פורסם

heroes

house

Prison Break

How I Met Your Mother

Chuck

The Big Bang Theory

Supernatural

The Mentalist

Dexter

Scrubs

פורסם

family guy? כאילו זה בערך הסיבה היחידה לראות טלוויזיה אמריקאית?

פורסם

פאמילי גאי מתדרדר מאוד לאחרונה, הפרקים האחרונים היו ביזיון. מה גם שהסדרה משודרת שבוע כן שבועיים לא :P

וגם העונה האחרונה של איך פגשתי את אמא גרועה במיוחד.

אתה יכול לחזור לסדרות "ישנות" - קליפורניקיישן חביבה, תרגיע של לארי דיוויד מעולה.

פורסם

אתה יכול לחזור לסדרות "ישנות" - קליפורניקיישן חביבה, תרגיע של לארי דיוויד מעולה.

אף פעם לא הבנתי מה טוב בזה.

חלק מהדיאלוגים מאוד, מאוד משכנעים (לא כתובים בצורה שמדגישה את ההומור אלא בצורה שאתה אומר לעצמך "ככה, בול ככה, אני מדבר ביום-יום"). זה אחלה דבר, אבל זה לא ממש תורם לסדרה לדעתי.

המצבים שם קצת לא הגיוניים, כי אין בנאדם דפוק וכ"כ חסר טאקט כמו לארי.

אולי זה הומור למבוגרים, אבל כשכל פרק הוא שוב ושוב תאונות שרשרת שנגרמות בגלל שלארי אידיוט, זה מפסיק להצחיק אחרי הפרק השלישי.

פורסם

אתם מדברים כאילו היו בכלל סדרות טובות למעט Breaking Bad. אגב, Family Guy הפסיקה להצחיק בעונה ה-5. הם הפכו למגעילים. הדרדרו להומור הכי ירוד שיש. בואו נירה למישהו ברגל איזה מצחיק! בוא נעשה את הדמויות מקיאות! חה! אני מרגיש שהיוצרים מנסים להצחיק בכוח וזה פשוט לא עובד.

פורסם

היו לה גם רגעים טובים בעונות האחרונות אבל פחות, והפרקים האחרונים, כמו שכבר אמרתי - ביזיון מוחלט.

לפי מה שהבנתי פשוט סת' מקפארלן, היוצר, מאוד ממסחר את המותג שלו ואת עצמו ולא מתמקד בסדרה - היום הוא מפיק את Family guy, American Dad, Cleveland Show ואולי שכחתי עוד? אז כל אחת מההפקות שלו די מחופפת.

ויואב - אני לא יודע להסביר מה טוב ב"תרגיע"... קשה לומר את זה. לכאורה כל הפרקים אותו דבר - לארי מעיר למישהו הערה לא מנומסת ומסתבך בהמשך. אבל יש שם קטעים קומיים ממש טובים. אה וכמובן בעונה האחרונה הם עשו מיני פרק של סיינפלד, אם זה מדבר אליך.

פורסם

האמת שגם אני מחפש איזה סדרות להתחיל לראות..

או שנראה מהתחלה OZ\Married With Children

פורסם

Heroes - בוטלה ולא תהיה עונה חדשה, כנ"ל flashforward.

העונה של צאק בסיומה וכך גם העונה של house.

How I met you mother - מסכים חלקית שהעונה חלשה, היו כמה פרקים טובים (הלפני האחרון עם הbaggage היה מצוין למשל) ובכל מקרה גם העונה של זה נגמרת.

אז יש צפי לתקופת יובש בזמן הקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים