עבור לתוכן

שידרוג שילוש קדוש ATHLON XP 3000 VS INTEL 2.6 C ??

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש.

קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה :

INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 .

בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ?

רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-:

אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות.

רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT ..

תודה לעוזרים .

פורסם

סליחה על כל מה שאני הולך לומר עכשיו אבל אני חייב!.

תגיד לי? , אתה מטומטם?!?!?! יש לך 2.4B שזה מעבד מעולה! ויספיק לך להרבה מאוד זמן ואתה רוצה להחליף אותו !??!?! וגם הלוח שלך לא כזה רע למרות שהוא לא לוח ממש ממש חזק לימינו אבל עדיין הלוח הזה יספיק לך להרבה מאוד זמן ולמשחקים כמו דום 3 וHL 2 בטח ובטח! אז למה להחליף! יש לך מערכת מצויינת! אם אתה ממש מתעקש תחליף רק לוח! לABIT IS7-E נורמלי שייתן לך ביצועים נחמדים מאוד!

פורסם
  • מחבר

STINGER , קודם כל תודה שאתה חושב על המערכת שלי שהיא מדהימה אבל לא צריך לקרוא לי מטומטם כי אתה לא יודע

את כל הפרטים אז למה אתה סתם מקשקש?! סה"כ ביקשתי שמישהו יעזור לי להחליט לא מישהו שירד עליי (-:

אם היתה לך את ההזדמנות שיש לי מבחינת מחיר להחליף את השילוש אני בטוח שהיית מחליט כמוני.. ובלי שום קשר

יש לי איזה בעייה מסויימת עם הלוח והתאימות שלו לרדיאון 9800 שלי .. אז החלפת הלוח היא די הכרחית פה.

ודבר אחרון , ביקשתי במיוחד לא ABIT ומתוך כל כך הרבה לוחות שקיימים בשוק במחיר שאני רוצה הצעת לי דווקא ABIT ??!

פורסם

אז תקנה רק תלוח! לא מעבד ולא זיכרון כי אתה לא צריך!!!

Epox EP-4PDAI Intel 865PE Motherboard (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) NIS 639.24

פורסם

אני מסכים עם סטינגר

אם זו הבעיה תקנה רק את הלוח - מעבד וזיכרון מספיקים - ואפילו טובים מאוד אז אין צורך בהחלפה!!

כל לוח יתמוך אחורנית במעבד שלך אז אל תדאג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים