עבור לתוכן

עזרה בלכידת וידאו...

Featured Replies

פורסם

אני מצליח לבצע לכידת וידאו באמצעות התוכנה windows movie maker (אני משתמש בwin xp pro)התוצאה המתקבלת עלובה ביותר.

התקנתי את התוכנה virtualdub אבל בכל פעם שאני מנסה להשתמש בה אני מקבל הודעת שגיאה video device already in use .

ניסיתי גם להתקין את התוכנה wincoder והצלחתי לבצע לכידת וידאו אבל בשחור לבן.

מה עושים ?

פורסם

מכיוון שמשתמשי הפורומים לא ניחנו בחוש נבואה או בטלפתיה, מאד יעזור גם לנו וגם לך אם תפרט מהו התקן הלכידה שלך (כרטיס, דגם מדויק אם אפשר ודרייברים שהתקנת), אותו פירוט לגבי כרטיס הקול שיש לך במחשב, מה חיברת לכרטיס שבו אתה עושה לכידה (וידאו ?, מצלמה וכו').

תודה.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שמשתמשי הפורומים לא ניחנו בחוש נבואה או בטלפתיה, מאד יעזור גם לנו וגם לך אם תפרט מהו התקן הלכידה שלך ?

אני משתמש בחומרה המופיעה בחתימה שלי, כלומר:

כרטיס מסך v8200 deluxe (שכולל פו' video in) הדרייברים של המסך של nvidia 23.11 , הדרייברים עבור הוידאו wdm 1.08 גם של nvidia.

כרטיס הקול של creative 5.1 ( לא בדקתי את הדרייברים).

אני מחבר את המצלמת וידאו אנלוגית של sony ccd-trv 35e לשקע video in בכרטיס מסך(rca ל-7pin) ןאת audio out במצלמה לכניסת line in בכרטיס קול.

תודה.

פורסם

מכיוון שמשתמשי הפורומים לא ניחנו בחוש נבואה או בטלפתיה, מאד יעזור גם לנו וגם לך אם תפרט מהו התקן הלכידה שלך ?

אני משתמש בחומרה המופיעה בחתימה שלי, כלומר:

כרטיס מסך v8200 deluxe (שכולל פו' video in) הדרייברים של המסך של nvidia 23.11 , הדרייברים עבור הוידאו wdm 1.08 גם של nvidia.

כרטיס הקול של creative 5.1 ( לא בדקתי את הדרייברים).

אני מחבר את המצלמת וידאו אנלוגית של sony ccd-trv 35e לשקע video in בכרטיס מסך(rca ל-7pin) ןאת audio out במצלמה לכניסת line in בכרטיס קול.

תודה.

לצערי אין לי חדשות טובות במיוחד בשבילך ואני מאמין שיש עוד משתתפים פה בפורום שיכתבו כמוני. אם יש משהו ש-ASUS ו-NVIDIA (שתי חברות גדולות, רציניות ומכובדות) לא יודעות לייצר אלו התקני לכידת וידאו ודרייברים ראויים. הדבר נכון במיוחד ב-WIN XP וגם בחלונות 2000 ההתקנים האלה עובדים פשוט רע. כלומר, מי שקונה כרטיס מדגם DELUXE של ASUS פשוט מבזבז כסף טוב (וכן, גם לי זה קרה וזרקתי 1300 ש"ח יקרים מאד על דבר כזה כי קיוויתי שהוא טוב יותר מה-ATI ALL IN WONDER והוא ממש לא !).

העצה שלי היא שתעקוב אחרי כל עידכוני הדרייברים, גם למתאם הגרפי, גם להתקן לכידת הוידאו וגם תוריד עידכונים שוטפים שיש עבור חלונות XP שחלקן מתקנים בעיות תאימות ותשתמש בתוכנות הכי חדשות ש-ASUS מאפשרים להורדה מדי פעם (ה-DIGITAL VCR למשל הידוע לשימצה) ואולי יום אחד זה יעבוד יותר טוב.

או שתעבור לחלונות 98 (או מילניום) ושם אני מאמין שזה יפעל יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את התוכנה virtualdub אבל בכל פעם שאני מנסה להשתמש בה אני מקבל הודעת שגיאה video device already in use .

מה עושים ?

בנתיים התקנתי את התוכנה flycap וקיבלתי את אותה הודעת שגיאה, לדעתי windows movie maker משתלט לי על לכידת הוידאו.יש איזה דרך לנטרל את ה-windows movie maker?

פורסם

מה עושים ?

בנתיים התקנתי את התוכנה flycap וקיבלתי את אותה הודעת שגיאה, לדעתי windows movie maker משתלט לי על לכידת הוידאו.יש איזה דרך לנטרל את ה-windows movie maker?

אני בספק אם זאת הבעיה. יש לי ATI ALL IN WONDER 128PRO עם חלונות XP PRO שיש בה את ה-MOVIE MAKER הזה ואין את הבעיה שאתה מציין בכלל.

הבעיה אצלך היא של דרייברים דפוקים שלא תומכים בשימוש של תוכנות צד שלישי.

פורסם

בעיה דומה:

לי יש ASUS V7700 Deluxe ואני משתמש בתוכנות שמצורפות יחד עם הכרטיס (או ב VD) ואני מקבל תמונה וקול

הכל נראה טובה ויפה עד הרגע שאני נותן לו את הפקודה ללכוד וידיאו ואז הוא לוכד לי מסך ירוק נטול קול וזה הכל!!!!

יש למישהו רעיון איפה יכולה להיות הבעיה?

אם אני מעוניין ללכוד וידיאו (ולא בצורה מקצועית שמצריכה רכישה של כרטיסי לכידה באלפי שקלים!!!) איזה כרטיסים\אביזרים טובים יש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים