עבור לתוכן

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המערכת SCAK770 של Panasonic

Featured Replies

פורסם

קודם כל תודה לנחום (Nahum) שעזר לי באשכול הקודם שפתחתי כאן לפני מספר ימים,

לא רציתי להקפיץ את האשכול ולכן לא הגבתי שם.

ירדתי מהעניין של קולנוע ביתי למחשב, לא מתאים ..

עכשיו

חיפשתי באינטרנט את המערכת ולא מצאתי..מישהו מכיר איזה חנות או משהו שאפשר לקנות אותה שם ?

בנוסף, נניח שהתקציב שלי 1300 שקל, יש לכם משהו להמליץ ?

חשוב שיהיה איכותי ועוצמתי, ויהיה חיבור למחשב.

פורסם

:o

THD 10% :-[

פורסם
  • מחבר

תודה אני אנסה, ואני לא וצה יד 2

בדקתי כבר ואני מעדיף חדש..

בכל מקרה, זה יכול להיות גם 2.0

או רמקולים למחשב..

פורסם

מעולה, רמקולים למחשב, ללא ספק SOLO7-כמובן אם השימוש העיקרי מוזיקה.

פורסם

אני גם בעד יד2 , מערכות כאלו של היום לא שוות שקל :bash:,

לי יש 2 AIWA ישנות ,עד היום עובדות פיקס (חוץ מהדיסק שזה בעיה ברוב הדגמים שלהם)

אבל בחירה שלך ,בכל מקרה זה עדיף מ 2.0-2.1 רגילים למחשב

פורסם
  • מחבר

כן אני די אהבתי את ה SOLO 7 קראתי עליהם את הביקורת גם פה באתר..

ולפי הביקורת הם מעולים, השאלה היא מה עדיף, SOLO 7 או 6

אני אוהב קצת באס, ואת הצלילים הנמוכים, אבל אני גם לא יכול לוותר על הצלילים הגבוהים

והטרבל כי אני אוהב גם אותם, צריך פחות או יותר משולב, אבל נראה לי שה-7 מעולים.

חוץ מזה 110W זה מספיק חזק לחדר 3x5 בערך ? האיכות שלהם טובה נכון ?

תודה על העזרה :)

פורסם

הSOLO 7 יודע לשליו יפה מאוד בין טרבל ובאס, באס עמוק ומדויק, וטוויטר שמגיע לתדרים גבוהים בלי לצרום.

SOLO 6 אותו עיקרון, רק שפה אתה מאבד את אפקט הבאס, למרות שהם יודעים גם ''לקפוץ''-(ביחס לSOLO 7).

ההבדל העיקרי הוא שבSOLO 7 יש קרוסאובר 3WAY - יחידת וואפר לתדרים נמוכים, יחידת וואפר לתדרי ביניים (MID) וטוויטר לגבוהים.

SOLO 6 בנוי כ2WAY - יחידת וואפר עם קרוס שמספק תדרי ביניים ותדרי נמוכים גם יחד ויחידת טוויטר לגבוהים .

אני הייתי הולך על 7 בגלל הבאסים בעיקר - כי אני אוהב, והוא גם יודע לספק בתדרי ביניים וגבוהים בצורה מושלמת!

בנוסף, אתה תמיד יכול לווסת את הטרבל/באס לצורה שתאהב.

החדר שלי גם 3X5, היה לי עד לא מזמן SOLO6 שסיפקו אותי מעולה, SOLO 7 יהיה הרבה יותר טוב, בעיקר אם תרחיק אותם לפחות מטר מהאוזן - כלומר על סטנדים מצידי השולחן - (אפשרות, לא חובה).

בהצלחה!

פורסם

תודה אני אנסה, ואני לא וצה יד 2

בדקתי כבר ואני מעדיף חדש..

בפורום הזה יש אהדה רבה לציוד יש שניה ובצדק, הרבה חברים הרכיבו כאן מערכות נהדרות במחירים נמוכים. המערכות האלו יהיו טובות באופן מובהק ממערכות in-a-box הזולות שיש היום וגם מרמקולים מוגברים טובים יחסית כמו ה-SOLO.

אישית, חוץ מהרמקולים שקניתי חדשים (פשוט כי היו במחיר מטורף), כל הציוד נקנה יד שניה - ה-CDP, הרסיבר (סטריאו), הפטיפון. אפילו ה-DAC לחיבור עם המחשב הוא למעשה יד שניה (היה בשימוש של אח שלי שנים לפני שלקחתי אות חזרה אלי). הציוד כולו עובד היטב כאשר תקלות קטנות ברסיבר (שהוא יליד 1975) והפטיפון (יליד 1981-2) עד כה סודרו על ידי ללא קושי. המערכת היא ד"א 35 ואט לערוץ "בלבד" ומסוגלת להרעיד את החדר אם צריך (סלון בגודל בינוני). נתון ההספק לבדו לא נותן את כל התמונה.

מאחר והשתמשתי במערכות כמו הפנסוניק הנ"ל אני יכול לומר שהן לא שוות הכסף - האיכות הקולית עלובה וכך גם איכות הבנייה, המערכות האלו פשוט מתפרקות במהירות. אם אתה לא מעוניין לחסוך עוד קצת וללכת על אופציה של מערכת יד שניה איכותית (סיפור של 1000-1500 ש"ח למגבר+זוג רמקולים) הייתי מעדיף את האופציה של ה-SOLO שנחום הציע.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לכולם !

הזמנתי את ה SOLO 7 והם הגיעו לפני כמה ימים,

רק היום פתחתי אותם, והם ממש רמקולים מדהימים בנתיים,

לא יצא לי לבחון אותם לעומק, אבל משמיעה ראשונית,

שומעים בהם מעולה הם נראים טוב, ואני אהבתי אותם, שווים את הכסף (לפחות עד עכשיו).

אחלה רמקולים, מרשימים מאוד, רק אני צריך למקם אותם

ולסדר אותם כמו שצריך, בקרוב אני אעשה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים