עבור לתוכן

אין סאונד בטלוויזיה חיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

פתחתי את אותו אשכול בדיוק בפורום אודיו וקולנוע ביתי אבל אני די בטוח שזה מתאים גם לכאן

חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד

בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\

עושים את החיבור עם כבל SPDIF

הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה

נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים

SPEAKERS

HEADPHONES

Digital Audio (S/PDIF)

הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה

מה לעשות ?

פורסם

היתה לי בעיה דומה עם המחשב הנייד שלי (של דל).

הבעיה היתה כאשר אני מחבר כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה אבל אין סאונד. מהמחשב הנייד השני שלי (של סמסונג), עובד מצוין, גם אודיו גם וידאו.

הבעיה מסתדר היא בדרייבר של כרטיס המסך של nvidia (במחשב שלי הכרטיס הוא nvs160m). שינמכתי את הגרסא לגרסא הרשמית שמפורסמת באתר של דל, וככה אני מצליח לעבוד. עם הדרייבר החדש ביותר מהאתר של nvidia לא פועל. למיטב זכרוני הבעיה התחילה רק כששדרגתי מויסטה לווינדוס 7. בויסטה למיטב זכרוני עבד תקין עם הדרייבר החדש ביותר.

בכל מקרה, אני לא חושב שאתה צריך spdif, מאחר וכבל HDMI מעביר גם אודיו. תנסה את הכבל שלך על מחשב אחר/טלוויזיה אחרת לודא שהכבל עצמו לא תקול.

חרשתי על האמאמאמא של כל הפורומים באינטרנט עד שמצאתי מה הבעיה...שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

היתה לי בעיה דומה עם המחשב הנייד שלי (של דל).

הבעיה היתה כאשר אני מחבר כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה אבל אין סאונד. מהמחשב הנייד השני שלי (של סמסונג), עובד מצוין, גם אודיו גם וידאו.

הבעיה מסתדר היא בדרייבר של כרטיס המסך של nvidia (במחשב שלי הכרטיס הוא nvs160m). שינמכתי את הגרסא לגרסא הרשמית שמפורסמת באתר של דל, וככה אני מצליח לעבוד. עם הדרייבר החדש ביותר מהאתר של nvidia לא פועל. למיטב זכרוני הבעיה התחילה רק כששדרגתי מויסטה לווינדוס 7. בויסטה למיטב זכרוני עבד תקין עם הדרייבר החדש ביותר.

בכל מקרה, אני לא חושב שאתה צריך spdif, מאחר וכבל HDMI מעביר גם אודיו. תנסה את הכבל שלך על מחשב אחר/טלוויזיה אחרת לודא שהכבל עצמו לא תקול.

חרשתי על האמאמאמא של כל הפורומים באינטרנט עד שמצאתי מה הבעיה...שיהיה בהצלחה!

אני צריך חיבור SPDIF כי מבדיקה באינטרנט זה מה שאנשים כותבים וגם אמרו לי כך בחנות

מה זאת אומרת שינמכתי את הגרסא לגרסא שמפורסמת באתר של דל ?

לי יש GTX260 ואני משתמש בווינדוס 7 אז אני אנסה להנמיך גם אבל לאיזו גרסא אני צריך ?

פורסם
  • מחבר

עזרה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים