פורסם 2010 במאי 2515 שנים הכרטיס קול שלי OB עושה בעיות...הצד השמאלי שלו מקרטע זאת אומרת ברמקול אחד שועים טוב וברמקול השניכימעט ולא שומעים כלום...יש אפשרות שזאת בעיה אלקטרונית שבגגלה יש את הרעשים האלה?או שזה רק בעיה בחיבור עצמו ופירוק החיבור והחזרתו יכולים לסדר את העינין ( החיבורים מולחמים ללוח האם) יש מעל החיבורים כמו מין מכסה פח כזה...אי אפשר למצוא את הסיבה לבעיה? ממש לא בא לי לקנות כרטיס קול חדש... תודה.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מה קורה ביציאה של האוזניות בפאנל הקדמי ?יתכן שיש פאק אם הכבל החוזר של הקול. תעיף אותו ותשים ג'אמפרים אל החיבור כך |.|::
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר היציאות הקידמיות בכלל לא מחוברות פיזית. גם אף פעם לא היה מחובר לא בדיוק הבנתי לאיזה ג'מפרים התכוונתה... תודה.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים המקום בלוח שאליו מחברים את היציאות הקדמיותאם החיבור ללא ג'אמפרים נראה כך :.:::תשים 2 גאמפרים כך |.|::תנסה כן לחבר את החיבור של הפאנל ותבדוק אם זה עובד תקין מהפאנל הקדמי
פורסם 2010 במאי 2515 שנים קודם כל, בדוק שהבעיה לא ברמקולים עצמם (חבר אותם לנגן כלשהו) אם לא, לפני שאתה משתגע, נקה מאבק את כניסת הרמקולים למחשב. רצוי עם ספריי מגעים כלשהו. כבר נתקלתי בלא מעט לוחות עם כרטיסים מובנים עם התקלה הזו. המאווררים פשוט שואבים לשם את האבק.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר ניסיתי לנקות עם סתם מקלות אוזניים עם מספריי מגעים עם ועם רק ספריי מגעים ( להשפריץ לבפנים)הרמקולים תקינים 100%היציאה הספציפית הזאת (באמצע) בעייתית, הסאונד בצד הבעייתי סאונד צורם כזה ולא מובן,אותו הדבר קורה כשה מגבירים רמקולים חלשים מגבירים חזק לא מבינים כלום והרמקול "מפליץ"...שמתי גם את הג'מפרים. למה הג'מפרים האלה משמשים שם?הפאנל הקידמי אף פעם לא עבד אז אני גם לא יודע איך להדליק אותו.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים תנסה לקחת את הערוצים של הקול מ 2 הגאמפרים (אם חוט שמחובר במקביל) (ותחבר למארז בתור אדמה) ותבדוק איך הקול עכשויש ציור שמגיע אם המארז / הלוח איך לחבר את הפאנל לחיבור הזה
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר יש את החיבור אבל משום מה הוא לא עובד מלחתחילה...זה גם לא ניראה לי שרלוונתי כי הכניסות החלידו עם הזמן (3 שנים)אז אני לא רואה טעם לנסות לבדוק משם.את מה אני מחבר לאדמה בדיוק?אני ינסה מחר.במידה ואחד הערוצים בג'מפרים אינו תקין על איזה בעיה זה מראה?
פורסם 2010 במאי 2615 שנים כרטיס קול יד שניה...? חדש עולה כאמור, 30₪http://www.focalprice.com/CD024X/PC1_4280_4_Channel_3D_PCI_Sound_Audio_Card.html
פורסם 2010 במאי 2615 שנים אולי אתה יכול להגדיר יציאה אחרת בתור רמקולים קדמיים (זה במקרה שיש לך יציאה פנויה בכרטיס), תבדוק בתוכנה של הכרטיס שלך.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר ניראה לי יש קצת הבדל בין AUDIGY 2 ל דבר הזה (היה לי גם כזה ועשה הרבה בעיות אתמול זרקתי אותו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.