עבור לתוכן

מחירי מעבדים !! אני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

יש לי הצעה לייבא מעבדים ולשווקם בארץ , מישהו יכול לעזור לי עם מחירים עדכניים בשוק בארץ בכדי שאוכל לדעת כמה אטרקטיבים המחירים שאני קונה

הרעיון הוא לספק לעסקים גדולים ,כך שאניי צריך לדעת בכמה אותם עסקים קונים או מוכרים {בכמויות}.

אשמח לשמוע חוות דעת , המלצות ,וכמובן מחירים

פורסם

קודם כל ברוך הבא. אתה יכול להשוות את המחירים של המעבדים לפי חנויות כמו סקי פי סי או איי קיו פי סי. בגלל שאמרת שאתה רוצה למכור לעסקים גדולים אני מניח שאתה מתכוון לקנות ולמכור בכמויות ובזול, כך שכמובן תוריד את המחירים ביחס לחנויות אלה.

אה, ו.. בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אתה רק שוכח שמה שאנחנו כצרכנים רואים זה מחיר מכירה של הצרכן. הוא מן הסתם רוצה לדעת בכמה החנויות קונות אותם. ואני לא משוכנע שהרשתות יחלקו את המידע הזה בכזו קלות, כי הן בדרך כלל לפחות, מעדיפות לשמור את המידע על אחוזי הרווח שלהן לעצמן.

פורסם

נכון, בגלל זה ציינתי שישאר שהם קונים את זה בזול יותר.

פורסם
  • מחבר

כן .בהשואות שאני עושה מול הרשתות הגדולות נמחירים שיש לי טובים בכ20% {אחרי הוצאות } .הבעיה שאני עושה השואות מול מחירים שהם מפרסמים למכירה בבודד

השאלה הגדולה זה עד כמה הם יורדים במחירים בקניות בכמויות .

פורסם

אתה יכול בהתחלה למכור במחיר קצת יותר נמוך משל החנויות שמוכרות לצרכנים בודדים, ואז יכול להיות שיגידו לך "מה, למה כ"כ יקר? הרי X מוכר בזול יותר", ואז תקבל רעיון כמה בערך כל העסק שווה.

פורסם

תבדוק מחירים בחו"ל - לצורך הדוגמה :

אם מעבד X עולה בחו"ל 100 דולר

ובארץ הוא עולה 150 דולר , אפשר לדעת כי יש רווח גדול על המוצר

כי אם המחיר לצרכן בחו"ל הוא 100 דולר - הוא לא מפסיד , ז"א היצרן מוכר בערך ב 75 דולר לחנות.

אם ניקח לדוגמה מעבד 975 ונשווה מחירים לארץ :

אתר בחו"ל

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115212&cm_re=975-_-19-115-212-_-Product

מחירים בארץ

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735095

חלק מהחנויות בארץ מוכרים אותו במחיר ממש טוב וחלק עושים רווח יפה..

תכלס התחרות במעבדים קשה - ז"א אין הרבה רווח...

בכל מקרה בהצלחה! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

הרעיון הוא נוראי.

מי שלא יודע מה בדיוק קורה בשוק המעבדים לא צריך להיכנס לזה.

הרווחים הם לא גדולים ובכמויות גדולות אפשר ליפול חזק מכל ירידת מחירים.

מה גם שכל החנויות הגדולות או שמיבאים בעצמם או שקונים בזול מיבואן ורוב הסיכויים מקבלים גם שוטף 30.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים