פורסם 2010 במאי 2515 שנים אני מעוניין להוסיף טוויטרים למערכת שלי המקורית שקיבלתי עם הסוזוקי סוויפט החדשה.יש שם מקום לזוג טוויטרים מקדימה.האם ההוספה שלהם תוסיף לי קצת איכות למערכת הרמקולים שהיא גם ככה בינונית מינוס?או שווה פשוט לקנות רמקולים חדשים?יש המלצות לטוויטרים שהם לא יקרים מידי (נגיד 200 שקל)? במידה וזה שווה את ההוצאה.או אם לא כדאי - איזה רמקולים במחיר סביר (400 שקל ) ישנם?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים לא כדאי לך להוסיף טוויטר, זה לא יתחבר טוב אל הצליל של הרמקולים.אני ממליץ לך לקחת את ה morel tempo, יעבוד לך מצויין ואם תרצה לשדרג להגברה הוא יתאים.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים זה לא עסק זול, אבל בשביל לשמוע מוזיקה באיכות טובה רצוי לקנות זוג קומפוננט איכותי דוגמת ה MOREL, ממה שיצא לי לשמוע את ה PULSE ממש טובים, כבר הבנתי שיש דגמים חדשים מאז כמו ה TEMPO, אבל הם לא זולים כמו שאמרתי, איזור ה 500 ש"ח. מה שכן כדי לנצל את מלוא היכולת יש צורך בהגברה... אני אישית ברכב מותקן לי Kenwood 6980IE שזה רמקול אליפסה, 6X9, יכולת של 90RMS ועדיין לא זזים לי ללא הגברה... המורל איכותיים הרבה יותר ועל כן דורשים ככה. סאב+מגבר+ קומפוננט איכותי זה שילוב מצויין.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים אני לא כ"כ סגור לגבי הטמפו 6 ללא הגברה, מדובר ב-120W RMS, ה-20-35W לערוץ שמוציאים ה-HU השונים לא נראה שיזיזו לו הרבה.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים הם לא יזיזו הרבה, אבל יהיה סביר לשמוע בהם... אגב אתה חייב מגבר קטן, השילוב הכי טוב כמו שרשמתי הוא קומפוננט + סאב מאחורה...חוויה כמובן שהכל תלוי במצב הכספי שלך ומה אתה תוכל להשקיע כרגע. ומה זאת אומרת הזמנת מקדימה ומאחורה? הזמנת 4 רמקולים?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר אני כמעט בטוח שאצלי זה 45W לערוץ.(מערכת שמע מובנית של סוזוקי סוייפט).בסדר פרה פרהאם אני לא אהיה מרוצה אני אוסיף מגבר... אף פעם לא היה לי סאב ולא נראה לי שיהיה, גם ככה הבגאז' אצלי לא גדול.זה למעשה שישה רמקולים2 קואקס טמפו 6 מאחורה, ו2 קומפוננט מקדימה (+2 טוויטרים).
פורסם 2010 במאי 2515 שנים הגברה זה ממש לא חובה, תראה איך זה נשמע לך עכשיו ותחליט אם זה מספיק טוב.הבעיה באיכות תגיע בווליום גבוה של הרדיו דיסק.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים אבל בדיוק ככה... ^^ אתה לא קונה רמקולים כאלו כדי לשמוע בווליום נמוך...זה מבאס :-\ למשל במחיר כזה יש הרבה רמקולים שיכולים לעבוד טוב ללא מגבר כלל וכלל, כמובן שהאיכות באה בצורה נמוכה יותר...סגנון הרמקולים של פיוניר וכו', שאני לא ממש מתלהב מהם..יותר נכון מאוד לא
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר זה בדיוק מה שאני אעשה.שמע אני אוהב לשמוע נקי, ואני לא שומע בווליום מפוצץיתאים לי - אני אשאר ככה, אם זה יהיה ממש נורא... אני אקנה איזה מגבר פשוטאבל אני מעדיף להמנע מזה.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים זהו, אם אתה לא חיית באסים (כמוני למשל, אוהב פול און והאוס בעיקר אלקטרונית) אז אתה לא חייב סאב..! מגבר עם הרמקולים האלו יהיו לך אחלה אגב, תתחדש
פורסם 2010 במאי 2615 שנים במקום הרמקולים מאחורה היית מזמין את המגבר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=416544 ומערכות מובנות או רדיו דיסקים מוציאים במקרה הטוב W22 )RMS)
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר תודה. אם אני ארגיש שאני ממש צריך מגבר, אני אקנה... אני אוהב להנות בחלקים, זה יותר זמן יאללה מחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.