פורסם 2010 במאי 2515 שנים שלום הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות מהקובץ שמצורץאני מעוניינת לראות סרטים במסך הטלויזיה שמחובר למחשבתודהענת[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 2515 שנים תני תקציב ומפרט של המחשב וגם איזה ספק כוח יש לך מאוד חשוב ורק משם את רוצה לקנות ?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר יש לי מחשב טוב וחזקכולל ספק כוח חזק- רק שאני לא זוכרת איזהאני רוצה רק להחליף את הכרטיס מסךמה מומלץ , בבקשה
פורסם 2010 במאי 2515 שנים תראי הרשימה של הכרטיסים שנתת הם לא משתלמים בכלל אם תתני תקציב אוכל למצוא לך את הכרטיס הטוב ביותר לתקציב מבינה בכל אופן אם רק מהרשימה הזו את רוצה אין בעיה אבל לא מומלץ כי יש יותר טובים בכסף הזה בכל אופן לכי על evga 9800+ של 114$
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר לאו דווקא מרשימה זואבל אני רוצה כרטיס של GFיש לי כרטיס ATI כרטיס טוב אבל אני לא מצליחה לראות בטלויזיה בצבערק בשחור לבןוהתייאשתי מלבדוק מה הבעיה
פורסם 2010 במאי 2515 שנים לאו דווקא מרשימה זואבל אני רוצה כרטיס של GFיש לי כרטיס ATI כרטיס טוב אבל אני לא מצליחה לראות בטלויזיה בצבערק בשחור לבןוהתייאשתי מלבדוק מה הבעיהמי אמר שהשינוי של הכרטיס הוא זה שיביא לך צבע בכל מקרה חייב תקציב וחנות שממנה את מעוניינת אחרת איך אוכל לתת לךחנות בארץ גם טוב?ודרך אגב איזה כרטיס ati יש לך ?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים לדרישות שלך הכרטיס הכי זול יהיה מתאים מעל ומעבר. בקשר לשחור לבן, עדיף לבדוק מה הבעיה וזהו
פורסם 2010 במאי 2515 שנים אם את לא מבינה, תמצאי טכנאי אמין וטוב, אוליי הבעיה לא בכרטיס.תנסי לקחת כרטיס ממחשב של חבר ולראות האם עובד טוב, ויש צבע.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מחבר בוקר טובאני מצרפת לך את סוג כרטיס המסך שיש ליכאשר אני מפעילה את המחשבבטלויזיה רואים בצבעעד לאחר עלייתו המלאה של המחשבמאותו רגעהמסך עובר לשחור לבןאני בטוחה שזה משהו בהגדרותרק שאין לי מושג מה זה יכול להיותודיי התייאשתי , לכן חשבתי להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס אחר של nvidiaהיה לי לפני כן כרטיס שלהםוהיה מאוד קל לעבוד איתו - מבחינת הגדרותתודה על הכלענת[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 2615 שנים ענת יש לך אחלה כרטיס לצרכים שלך חבל להחליף כרטיס תנסי למצוא טכנאי שיסדר את זה ואם את לא מעוניינת ואת נחושה להחליף אז תני תקציב ונמצא איזה geforce אבל בכל אופן צריך לדעת איזה ספק בכדי שלא בעיה של אי התאמה תקציב +ספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.