עבור לתוכן

הזמנה קבוצתית מוקדמת של המשחק STARCRAFT 2

Featured Replies

פורסם

אני ממש מתרגש כבר....

• תגובות 379
  • צפיות 44.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:אל תתרגש...תרשם ;D
פורסם

מעקב

פורסם

מעקב

מה אתה עוקב תרשם

יש עוד 30 אנשים ואנחנו בפנים

פורסם

אני מתלבט. כמה המשחק יעלה אחרי שהוא ייצא, בגרסא לא BOX? כאילו רק לקבל CD-KEY מאיפשהו (אני מניח שלא יהיה אותו ב- Steam לצערי) ולהוריד דרך BATTLENET.

פורסם

מה אתה עוקב תרשם

יש עוד 30 אנשים ואנחנו בפנים

אני עוקב כי בזמן האחרון לא היה לי זמן לשחק בכלל במחשב (נולדה לי בת לפני חודש אז אין לי הרבה זמן).

המשחק יוצא עוד כמה שבועות ועד אז אולי אני אוכל לחזור למחשב קצת. בנתיים: מעקב.

פורסם

כל הכבוד על הארגון :xyxthumbs:

הייתי מצטרף אבל כבר הזמנתי ממקום אחר לצערי.

אין מחיר נמוך יותר מזה.

פורסם

180 ש"ח זה מחיר מטורף.

כל הכבוד על הארגון :)

אני בפנים

פורסם
  • מחבר

realmagic מזל"ט להולדת הבת. :yelclap:

TOMUSH מבחינת המחיר גם אם יורידו אותו ל50 דולר זה ייצא אותו דבר(אולי טיפה יותר נראה לי אבל אני חלש במתמתיקה) ואני לא מאמין שיורידו אותו ל50 מנסיון העבר עם MW2 שעדיין עומד בגאון על תואר ה60 דולר מהסיבה הפשוטה שאנשים ממשיכים לשלם עליו סכומים כאלה-הסבירות היא שיהיו מספיק אנשים/קוריאנים ;D כדי להחזיק את התג מחיר הזה..אבל כאמור גם אם זה יירד זה לא יותר זול מאיתנו.

ועוד קצ'-לא זוכר איפה קראתי(אם זה חשוב לך נחפש את המקור) שהמשחק לא ייצא למכירה בהורדה ישירה זמן מה אחרי השקתו-אצלנו אתה מקבל אותו מיד.(וגם פוגש את החברה על הדרך)

-ולגבי זה אין לי שמץ אבל ברמת העיקרון מכוון שהמשחק חייב לרוץ תמיד דרך בטלנט אז יש כבר סידיקי לבטלנט על הדיסק אז נראה מסתבר שיכולת ההורדה ומשחק מכל מחשב שמתהדרים בה אבירי השרותים האלה תהיה זמינה גם לרוכשי גרסת הבוקס.(שוב כמו בMW2 וסטים שאפשר תמיד להוריד אותו או להתקין אותו מהדיסק )אם אכן כך-אז הבוקס נותן לקונה יתרון כשמאפשר לו להתקין את העסק במהירות של10-30 דקות במקום לחכות שזה יוריד כל הלילה(לפחות על ה2.5 מגה שלי..) אבל לגבי האופציה הזאת אני לא יודע עדיין..ננסה לבדוק את זה אולי שבוע הבא-אני עוד מעט הולך לעבודה..

פורסם

peacebringer7

אתה מבריח את הלקוחות עם ההסברים הארוכים שלך ;):xyxthumbs:

חשבון פשוט 180שח זה 47 דולר

אתה בחיים לא תמצא מחיר כזה טוב אפילו ברשת (אולי שנה אחרי שהמשחק יצא, אבל אתה מטורף אם אתה מחכה שנה)

אז כדימה תחליט כבר

כמו שהמיליארדר דונלד טרמפ אומר "החלטות מחליטים מהר, וחושבים טוב טוב לפני שמשנים החלטה שכבר עשיתה"

פורסם
  • מחבר

כן אין ספק שהמהדורה שלך יותר יעילה.. :facepalm: ;D נותר רק לקוות שעם השנים אלמד להיות יותר תמציתי. :)

בוא ננסה שוב:זה המחיר הכי זול שיש והמשחק לא יהיה זמין בשבועות הראשונים להורדה ישירה.כל מה שנשאר זה רק לשלוח לי את הפרטים בצרוף מחמאות ותשבוחות.מומלץ להאריך במחמאות. :)

פורסם

מביא-שלום 7

יש לך חשבון בפורומים אחרים ( VGames, Gamer , Tapuz ) ??

כל מי שיש לו גישה לפורום אחר שיזמין אנשים

פורסם

מתי זה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 15:57:17

זה בהתחייבות?[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 15:57:33
אפשר לשלם בצ'ק?

סורי אני חדש[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 15:58:07

זה רק למשחק הזה?[br]פורסם בתאריך: 2.06.2010 בשעה 15:58:23
או שגם למשחקים אחרים ולמשחקים הבאים בסדרה?
פורסם

תאריך יציאת המשחק 27.7.10

אתה שולח הודאה לpeacebringer7 הוא רושם אותך בהזמנה

אחרי שיהיו לנו 70 אנשים הוא מעביר את הרשימה לחנות

הם יוצרים איתך קשר ואז שלם להם איך שבא לך

כל עוד לא שילמתה לחנות אין שום התחייבות על המשחק

והשירשור הזה רק ל SC2-WoL

פורסם

peacebringer7- אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית כי אין לי 5 הודעות (קצת דבילי, לא?). תשריין לי בבקשה 2 עותקים- איך אני יכול לשלוח לך הודעה פרטית/מייל/אנאערף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים