פורסם 2010 ביולי 2715 שנים הם הסכימו לשלוח לך את הסידיקי מראש בחנות?לא לא, החברים שאספו שלחו לי את הסידיקי
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים חבל שלא הזדמן לי להגיע בחצות לצערי עבודה + מגורים בחדרה לא ממש מאפשריםאגב ניראה לי שהיינו צריכים לארגן איזה מגבית בשביל CE ל PEACEBRINGERהבן אדם ממש שיחק אותה והרים מכירה קבוצתית מאורגנת וזולה!
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מחבר חח אף פעם לא מאוחר מדי..לא ראיתי את טוינסן בקפוטה שלו ולא זוכר מי שאמר שיבוא בחולצה אדומה עם חרקים עליה.בכל מקרה חברכם דימר הציל את כבוד הפורום ונתן לי טרמפ עד הבית..יותר מזה כבר א"א לבקש..היה נחמד ומחר נתחיל לשחק(איפוק זה כח) ויהיה אפילו יותר נחמד. ;Dד"א איפה כל אלה שאמרו שיביאו מצלמות? תעלו תמונות!!!
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים הנה החבילה שלי מבריטניה הגיעה, 190 שקל עם משלוח עד הבית ביום ההשקה והמשחק באריזת קרטון שאני מניח שבארץ אין, עסקה מעולה.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים הנה החבילה שלי מבריטניה הגיעה, 190 שקל עם משלוח עד הבית ביום ההשקה והמשחק באריזת קרטון שאני מניח שבארץ אין, עסקה מעולה.מהיכן רכשת?
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים הנה החבילה שלי מבריטניה הגיעה, 190 שקל עם משלוח עד הבית ביום ההשקה והמשחק באריזת קרטון שאני מניח שבארץ אין, עסקה מעולה.אני יותר מעוניין לדעת איך זה הגיוני שזה הגיע יום למחורת מחו"ל
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מהיכן רכשת?הוא רכש מכאן (וגם אני אחרי המלצתו) -http://www.base.com/Games/Starcraft-II-Wings-of-Liberty-Mac-PC-CD/SC2WOLPC/product.htmהם מורידים את המע"מ המקומי, משלוח לארץ עולה כ- 1.29 פאונד.אני יותר מעוניין לדעת איך זה הגיוני שזה הגיע יום למחורת מחו"לאיך ספרת יום אחד ? אני ספרתי לפחות 4 ימים (מהרגע שנשלח ועד שהגיע), המשחק הגיע לחנויות לפני ה- 27 לחודש.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים קיצר למרות שהמשחק בדרך אלי לדואר [כנראה יגיע מחר],הורדתי עותק שלו ברשת :-X .חשבתי לרגע מ GAME.CO.UK,הזמנתי מהם משחק לקח חודשיים להגיע,כבר התיאשתי..,לפי דעתי רוב הבעיות הם בדואר ישראל.
פורסם 2010 ביולי 2715 שנים מעניין... כל מה שהזמנתי מ game.co.uk הגיע בטווח של שבועיים, לכל היותר. :עדייןממתיןלסטארקרפאט2שלי:
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים הוא רכש מכאן (וגם אני אחרי המלצתו) - http://www.base.com/Games/Starcraft-II-Wings-of-Liberty-Mac-PC-CD/SC2WOLPC/product.htm הם מורידים את המע"מ המקומי, משלוח לארץ עולה כ- 1.29 פאונד. תוכל לעדכן כשהמשחק יגיע אליך כמה זמן לקח? ומה הכוונה מורידים את המע"מ? בתאכלס מה שאני ישלם זה רק ה 35.95+1.29 יורו, או שאני יצטרך להוסיף על זה עוד? אהה ואם למישהו יש אקסטרה guest pass לתת לי לבינתיים אני אודה לו!
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים הגיע אלי השליח עם המשחק כבר בצהריים לעבודה , פשוט תענוגה SINGLE פשוט מדהים , שיחקתי בביטא אבל לא ציפיתי בכלל לרמה כזאת של ליטוש , השלבים פשוט מעוצבים ברמה אדירה.
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים בדיוק אחותי אספה את המשחק בשבילי מחר אני אשחק בו סוף סוף שוב תודה רבה למארגנים של המכירה שהשיגו לנו את המחיר המטורף זהה ,אשכרה נכסנתי לבאג וראיתי שהוא נמכר ב330 שקל! איזה פשעעעע חחח תודהה ונתראה בבאטלנטטטט
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים סוף סוף מצאתי זמן לעבור בארקדיה, נגמרו המבחנים, התחילו החיים הטובים חבל שיש לי גם עבודה :-\ בכל מקרה, תודה רבה על כל הארגון! באמת מדהים, מחיר בלתי רגיל, כל הכבוד!!!
פורסם 2010 ביולי 2815 שנים סוף סוף מצאתי זמן לעבור בארקדיה, נגמרו המבחנים, התחילו החיים הטובים חבל שיש לי גם עבודה :-\ תתפטר, מה הבעיה?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.