עבור לתוכן

הזמנה קבוצתית מוקדמת של המשחק STARCRAFT 2

Featured Replies

פורסם

דימר סביר מאוד להניח שאני אבוא.. ;D אז נראה אותך שם בלי נדר...

מעולה

צריך שהבן אדם שאירגן את העסק יהיה שם!

חחחחחחח

צריך להיות לך הכבוד לקבל את העותק הראשון :lol:

• תגובות 379
  • צפיות 44.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

איך שהבנתי יש עוד קבוצות שמה חוץ מHWZONE אז נצטרך להתחפר כבר מ10 ליד החנות או לעשות זרג רש ב11.(בפייסבוק כתוב שהרוע מתחיל ב11. בכל מקרה אם דעתי נחשבת לפי דעתי אני צריך לקבל את מהדורת האספנים...או זה או הפיהיפו אני לא אתפשר על פחות.בכלל מוזר לי מאוד שהשמיטו את ההפיהיפוז מהמשחק. נו שוין,אי אפשר לקבל הכל בחיים

פורסם

אני חושב שלא כדאי לך לבוא, לפי דברי החבר'ה בארקדיה, גרמת להם להפסד רציני... ;D

פורסם
  • מחבר

זה נשמע הגיוני...אבל לכם אין מה להתלונן על ההפסדים של ארקדיה חיחי ;D אין ספק שזה מחמם את הלב לראות כל מיני מבצעים והנחות שמורידים את המחיר ל269 ש"ח וכאלה וסחה על הבקבוק אויר בשקל אני איש מכירות למדתי כמה דברים :xyxthumbs:

פורסם

איך שהבנתי יש עוד קבוצות שמה חוץ מHWZONE אז נצטרך להתחפר כבר מ10 ליד החנות או לעשות זרג רש ב11.(בפייסבוק כתוב שהרוע מתחיל ב11. בכל מקרה אם דעתי נחשבת לפי דעתי אני צריך לקבל את מהדורת האספנים...או זה או הפיהיפו אני לא אתפשר על פחות.בכלל מוזר לי מאוד שהשמיטו את ההפיהיפוז מהמשחק. נו שוין,אי אפשר לקבל הכל בחיים

מייל לבליזרד? :P

פורסם

אז מה חברה? מחר היום הגדול :yelclap:

פורסם

היום...

פורסם

נתראה בלילה :xyxthumbs::jump:

פורסם
  • מחבר

נו ומתי אתם מתכננים להגיע?

פורסם

להגיע לחנות אין לי בעיה. השאלה היא אם מישהו יכול להקפיץ אותי לקרית אונו בתום האירוע.

פורסם

בטח. נהג מונית.

פורסם

השתמשתי בכל מה שהיה לי בשביל לקנות real size action figure של זילוט, לכן אני צריך שתעשו לי טובה :(

פורסם

השתמשתי בכל מה שהיה לי בשביל לקנות real size action figure של זילוט, לכן אני צריך שתעשו לי טובה :(

אתה יכול לתת לי אותו, אני אמכור אותו באיביי תמורת 5000 דולר ואקפיץ אותך גם לחיפה :lol:

פורסם
  • מחבר

באמת זה נשמע רעיון טוב לעשות אקשן פיגורז(לא בובות!!!!!אקשן פיגורז :silly:)למשחקים של בליזארד.זה יהיה מגניב ללחוץ עליהם ולשמוע את ההערות כמו במשחק..("יו וונה פיס או'מי?!" המארינז שולטים...) יש באמת דבר כזה?כי אם כן זה ממש מגניב

פורסם

יש לי בבית real size Sarah Kerrigan שעושה קולות שלוחצים לה על הבטן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים