פורסם 2010 ביולי 2515 שנים מחר אני אדע אם אני מגיע עם רכב, ואני חוזר לדירה שלי במרכז, ככה שאני אוכל להקפיץ כמה אנשים אם תהיה להם בעיה לחזור הבייתה.
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים אולי בכל זאת אגיע.(בלי נדר) רק אין אף אחד שחוזר לת"א/פתח תקווה/רמת גן במקרה? אני לא רוצה להסתמך על אוטובוסים בשעות כאלה...יאללה תעשו ג'סטהכפרעליך, אם הייתי מגיע, הייתי מקפיץ אותך לאן שתרצה והיית גם מקבל קולה והפי היפו.
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים אתה תקבל אותו משחתי משהו בדואר רשום... בוא נסגור שפעם הבאה שיש מכירה/מפגש/ווט דה פאק אוור אתה מקבל?
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים טוב, מי מגיע מחר למכירת חצות?בקצב הזה ניראה לי יהיו שם שני אנשים וחצי.....
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים וואי אני רואה שמלא מגיעים וממש בא לי להגיע אפילו יש לי רכב אבל דלק מהקריות לתל אביב זה מכהההה קשה היום
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים אני מגיע וזה ממש לא מעניין אותי אם יש תחבורה או לא ....מבחינתי אני חוזר הבייתה עם המשחק גם בזחילה על המדרכה !
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים אנחנו נחבל באריזות של מי שלא יגיע ונגנוב להם את הסידיקי. ;D אז אתה מגיע בסוף?
פורסם 2010 ביולי 2515 שנים ככל הנראה אין לי רכב למחר. יש מישהו שאחרי ההשקה מגיע לאזור קריית אונו \ גני תקווה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.