עבור לתוכן

ארטקיפטים או לא ?!

Featured Replies

פורסם

שלום , עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 8500GT

CORE 600@675

MEMORY 400@475

כל פעם שהעלתי 10-15 בכל אחד הרצתי בדיקת OCCT מאמץ GPU ולא ראיתי איזה כתמים על המסך או משהו..

לפני שעשיתי OC לכ.מסך התקנתי DIRT2 על המחשב ושיחקתי בזה על LOW על הרז' הכי נמוכה , אבל נניח בקטעים מסויימים לא במרוץ , זה היה עושה לי צבעים כאלה מוזרים פתאום...ועכשיו אחרי הOC שאני בא לשחק זה עושה את זה גם אז אני לא יודע עם יש לי ארטיפקטים או שזה הכ.מסך חלש..כי אני גם לא יודע עם להמשיך או לא זה הקטע..

הנה תמונה:

זה לפני שאני נכנס למרוצים:

http://img16.imageshack.us/img16/9275/14442484.jpg

וזה כאילו לא כל הזמן ככה רק שיש איזה מעבר נניח לחצתי CONTIUNE אז זה לשניה..

וזה מהמרוץ עצמו:

http://img37.imageshack.us/img37/1914/dirtv.jpg

עכשיו מה הקטע,אני יכול להוריד את הOC אבל כך או כך הדברים האלה ישארו אז מה עשיתי בזה?אני לא יודע מה לעשות אז..

הטמפ' בכלל לא השתנו במאמץ ובקושי במנוחה..

55-57 במנוחה

73-75 במאמץ

ד"א קניתי לו קירור A9 של ARTIC COOLING וחיברתי לו אותו לפני זה הוא היה רותח עכשיו הוא קר

פורסם

זה לא נראה כמו ארטיפקטים..אלה סתם כמו הגדרות כבדות על הכרטיס מסך..

בדקת שהBLUR וכו מבוטל ?

פורסם
  • מחבר

זה לא נראה כמו ארטיפקטים..אלה סתם כמו הגדרות כבדות על הכרטיס מסך..

בדקת שהBLUR וכו מבוטל ?

BLUR זה אמור להיות הגדרות במשחק ? :o

והארטקיפטים בסופו של דבר יקרו מהתחממות?כי יש לי אפשרות להוסיף עוד מאוורר מלמטה השאלה עם זה יועיל..כי הכ.מסך בכלל לא התחממם מהOC.

דבר שני , אחרי כל פעם שאני מעלה 10MHZ בOC פשוט לשבת מול הOCCT ולהסתכל עליה?איך אני ידע מתי היא משדרת לי שיש ARTIFAKTIM?

אמרו לי שיהיו כתמים אבל אני לא יודע בדיוק איך זה יראה...

פורסם

ארטיפקטים יופיעו כצורות ופסים מוזרים על המסך, במקרה שלך זה נראה מכו תקיעה רגעית של הוידיאו, לגבי הגדרות תבטל את ההגדרות השונות מבחינת פילטרים/HD וכו..

פורסם
  • מחבר

ארטיפקטים יופיעו כסצורות ופסים מוזרים על המסך, במקרה שלך זה נראה מכו תקיעה רגעית של הוידיאו, לגבי הגדרות תבטל את ההגדרות השונות מבחינת פילטרים/HD וכו..

אז רגע עד כמה לדעתך להמשיך עם הOC

פורסם

עד שתגיע לגבול של הטמפ' או הליבה/זיכרון מבחינת תדר.. ;D

פורסם

מה הטמפ במאמץ?

ניסית לגעת בזכרונות לראות אם הם חמים?

על איזה הגדרות אתה משחק?

פורסם
  • מחבר

עד שתגיע לגבול של הטמפ' או הליבה/זיכרון מבחינת תדר.. ;D

ומה הגבול טמפ'?

והטמפ' במאמץ זה 74 לזה ששאל

אגב הארטיקפטים יקרו מזה שהכרטיס מסך יתחממם?או כי פשוט הגבלה של כרטיס

כי יש לי אפשרות להוסיף עוד מאוורר שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך

פורסם

זה יכול להיות משני הסיבות האלה תנסה לגרום לו להיות יותר קר , ועם עדיין אין שינוי אז כנראה שזה המגבלה של הכרטיס

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות משני הסיבות האלה תנסה לגרום לו להיות יותר קר , ועם עדיין אין שינוי אז כנראה שזה המגבלה של הכרטיס

לגבי הזכרונות הם לא חמים למגע,נעימים..

ודבר שני לגבי הקירור שאתה אומר פתחתי פוסט בפורום קירור על משהו שאני רוצה לעשות אתה מוזמן לעזור לי שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים