עבור לתוכן

גיימפאד

Featured Replies

פורסם

טוב זאת פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה אשכול אז מצטער אם אני עושה משהו לא במקום.

בקיצור עוד חודש אני עובר דירה ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה שתהיה לי בחדר החדש ככה שאני יוכל לשחק משחקים גם מרחוק עכשיו הבעיה היא שבשביל זה ציוד אלחוטי ולקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים זה יצא לי יקר ועוד זה גם יהיה ציוד גרוע שלא יתקרב לרמה של הציוד הלא אלחוטי שיש לי עכשיו וגם אני יצטרך למצוא מקום לשים את העכבר ואת המקלדת אז חשבתי שאני יקנה גיימפאד כמו שיש לסוני ולXBOX אז ראיתי את השלט שיש לXBOX360 וראיתי שהוא באמת יכול להיות אחלה אך השאלה היא אם אפשר לתכנת את הכפתורים שלו? והוא בכלל שווה? ראיתי גם את הCordless Rumblepad 2 של לוג'יטק אבל הוא עובד על סוללות ככה שזה דיי מעצבן לקנות ולהחליף בטריות וגם בסופו של דבר דיי יקר או שאולי בכלל עדיף לקחת גיימפאד עם חוט ארוך?

אשמח לעזרה

פורסם

כל גיימפאד אלחוטי מצריך שימוש בסוללות. אחרת איך ישדר?

פורסם
  • מחבר

כל גיימפאד אלחוטי מצריך שימוש בסוללות. אחרת איך ישדר?

מזאת אומרת ישדר? יעני יקבל מקור חשמל? כי אם כן אז אני מעדיף אחד שיטען דרך USB או משהו כזה

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהגיימפאד של הXBOX360 עובד רק אם משחקים שהוא מותאם איתם ומשחקים שלא מותאמים אז אי אפשר לשחק איתם...

מישהו פה יכול להמליץ לי על גיימפאד?

פורסם

ברשותי ה-gamepad של Microsoft בגרסה האלחוטית.

הוא מגיע עם סוללות AA סטנדרטיות, אם תרצה תוכל לקנות סוללה מותאמת אשר ניתן להטעינה באמצעות USB וכמובן שגם ניתן להשתמש ב-gamepad כחוטי בזמן הטעינה.

לגבי משחקים שתואמים וכאלו שלא, מן הסתם שכל המשחקים של Windows LIVE תואמים. מבחינת שאר המשחקים- עד כמה שאני יודע- ניתן להגדיר ידנית את המקשים. זו לא בעיה גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים