עבור לתוכן

אבודים....

Featured Replies

פורסם

הפסקתי לראות אחרי העונה הראשונה שהייתה יבשה, משעממת ועלילה התקדמה בקצב צב נכה. שמעתי על הסדרה הפקה יקרה מאד ומדהימה. לא מדהים ולא נעליים. כל הכסף הלך למשכורות מנופחות של שחקנים. פשוט סתם. מזל שלא טרחתי להמשיך לעונה ה-2.

פורסם

האור אחראי על האי, על קיומו של האי ושאר החיים בעולם.

כשמכבים אותו אז כולם מתים, עכשיו מה שקרה, זה שג'אק החזיר את הבול עץ ההוא למקום והכל חזר להיות כמו שהוא היה.

עכשיו מה שאני חושב שלא הבנת, איך אבא שלו חיי בכנסייה ואיך הוגו הגיע לשם ובן כשהם היו על האי.

וגם איך סוייר וכו'.

בקיצור, הוגו ובן חייו את החיים שלהם על האי, עכשיו - שים לב שאבא של ג'אק אמר שכולם מתים בסופו של דבר, זאת אומרת שכולם מתו וחייו את החיים שלהם, לא משנה איך הם מתו.

ואז הם בכנסייה ועושים את הביקור האחרון שלהם לפני שהם הולכים לגן עדן או גיהנום.

כן כן נשמע הזוי אבל תשמע, זה מה שאני הבנתי, יש גם מלא תיאוריות באינטרנט.

http://www.lostv.co.il/theory.asp

יש פה המון תיאוריות, לא ממש קראתי - אני תמיד עם ראש פתוח.

פורסם

בעיקרון, אני מאוד נהנתי מהסדרה בכלל וגם מהפרק האחרון.

רק 2 דברים שלא הסבירו בכלל וזה דיי מרגיז:

1) כשלוק ביקר בבקתה של ג'ייקוב בפעמים הראשונות (אחר כך בכלל הבנו שזה היה העשן בבקתה ולא ג'ייקוב) הוא אמר HELP ME ואין בזה שום הגיון.

2) ב-3 עונות הראשונות דיברו כמה פעמים על זה שלוולט יש כוחות מיוחדים, כל הזמן מתו ציפורים לידו, ואז פשוט החליטו להתעלם מזה.

פורסם

כן זה באמת לא מוסבר.

פורסם

הסוף האמיתי

http://www.youtube.com/watch?v=damNlWeXc7k

אני אישת גם לא הבנתי יותר מידי את הסוף

כן הבנתי שהעולם המקביל היה מין שלב בין המוות לגן עדן או משהו כזה

אבל זה עדיין לא מסביר מה היה כל הקטע של האי וכל מה שקורא בו, לפי מה שהבנתי הדברים שקרו על האי קרו באמת, אז איך, אני באמת לא מבין

פורסם

הסוף היה מסכן ברמות. היוצרים אמרו שהם ידעו כבר מן ההתחלה איך תיגמר הסדרה... ואני באמת לא מבין איך הם יכלו לצלם 6 עונות בלי לחשוב כמה מפגר הסוף. כלום לא הוסבר, והיה להם הרבה מאוד זמן. אם אני לא טועה בסוף או בתחילת העונה השניה השחקנים חתמו על חוזה ל- 6 עונות, ככה שהיה להם מספיק זמן לחשוב על הכל... יש מלא שאלות בלי מענה, וזה מעצבן... נהניתי מהסדרה, באמת, אבל זה היה מציפיה שהכל יוסבר בסופו של דבר, שייתנו לנו איזה סוף גאוני או משהו כזה. טוב, נו, למה הייתי יכול לצפות. ככה זה כשעושים סדרה על אלף ואחד דברים בלתי מוסברים ועל טבעיים, אי אפשר לגמור את זה הגיוני. אני חושב שהיוצרים הסתבכו בתוך עצמם ואז נחפזו לסוף המפגר הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים