פורסם 2010 במאי 2415 שנים הסדרה כבר מזמן לא מה שהיא הייתה ובכל זאת הם הצליחו ליצור פרק גרוע במיוחד, אפילו לאור העונות האחרונות.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים העניין שלי בסדרה היה הציפייה לגלות הסבר לוגי, במסגרת מדע בדיוני או משהו בסגנון, לכלל המאורעות. *ספוילר*הסיום המפגר בסוף, שלא מסביר שום דבר, פשוט מאכזב ומרגיז. באותה מידה יכלו לסיים את הסדרה בכך שהיו מראים שהכלב חלם את הכל.*ספוילר*צפיתי ב-6 עונות ללא כל סיבה...
פורסם 2010 במאי 2515 שנים זה כי אין באמת הסבר שיכול להסביר את הכל.הטעות שלהם היתה כל האמרות של היוצרים במשך כל העונות, שהכל יוסבר ובצורה לא בדיונית, שכמובן התגלה כשקר.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים סוף מפגר לגמרי..מה זה האור הזה?מאיפה יש להם כוחות?מה באמת זה המספרים האלה?התאכזבתי לגמרי מהסיום.. ציפיתי להסברים מדעיים.שילמדו מהיוצרים של 24, ככה מסיימים סדרה.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים יש הסברים ל (כמעט) הכל.הבעיה היא שההסברים מופנים לקהל הנוצרי (הסידרה הסתיימה עם tone נוצרי דיי מובהק).באמת חבל.
פורסם 2010 במאי 2515 שנים מחבר מה הם הסבירו שם?לא הסבירו שום דבר גדול.אני מרגיש שביזבזתי את הזמן שלי בצפייה בסדרה, כל ה6 עונות נהנתי מהפרקים רק מהידיעה שבסוף הכל מתחבר וזה הולך להיות גאוני, עכשיו אני חושב שהם סתם זרקו מלא דברים באוויר ולא הסבירו שום דבר.
פורסם 2010 במאי 2615 שנים מה לא הבנת?האמת שאני קצת התבאסתי מהפרק, אבל עדיין ללא ספק אחת הסדרות הכי טובות שראיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.