עבור לתוכן

מערכת חדשה וקצת התלבטיוות

Featured Replies

פורסם

הי,

אני קונה סוף סוף מחשב חדש, המפרט כבר יושב בבסיס אבל יש קצת כיוונים פה ולשם ואשמח לשמוע ייעול והצעות.

כעיקרון זה המפרט:

מעבד: intel core i5 750 tray

לוח אם: gigabyte ga-p55a ud3r

זכרונות: Ocz Gold 2GBX2 PC3-10666 1333Mhz 9-9-9-20

כרטיס מסך: sapphire HD5850 1G DDR5

מארז: כנראה Thermaletake V9

ספק: OCZ Z-series 650W

עכשיו, לגבי הזכרונות, שמעתי שיש בעיות עם סדרת GOLD של OCZ זה נכון?

כרטיס מסך, אולי כדי להוריד 300 שקל ולקחת את הHD5830?

מארז, האם כדי להחליף אותו בCM690? אהבתי בV9 את החלון ואת החלק העליון שיש בו USB ואפשר להניח את הIPOD בצורה נוחה. עולה אותו דבר.

מה לגבי ספק?הייתי לוקח CORSAIR או משהו אבל אין בחנות אז הלכתי על הדגם הטוב ביותר של OCZ.אם זה ממש לא טוב אני יכול לקפוץ לחנות אחרת אבל זה סתם טרחה...

קירור למעבד כנראה יהיה MUGEN II, אני מקווה שהוא שקט

עריכה:

תקציב לא ידוע כל כך, קיבלתי את המפרט הזה ממישהו במחיר נמוך, אז בערך שוויו של המפרט הנ"ל בשוק. אני מאמין שזה בסביבות ה4.6K

מיועד לשימוש כללי במחשב, קצת פוטושופ, קצת גיימינג.

מסך ברזולוציה של 1920X1080

אין צורך בהארד דיסק ובציוד היקפי

פורסם

אין פה תקציב.

וחסרים עוד פרטים.

כדאי שתענה על השאלות שבסטיקי.

פורסם
  • מחבר

נערך

פורסם

המיפרט מעולה לשימושים שלך!

פורסם

הי,

אני קונה סוף סוף מחשב חדש, המפרט כבר יושב בבסיס אבל יש קצת כיוונים פה ולשם ואשמח לשמוע ייעול והצעות.

כעיקרון זה המפרט:

מעבד: intel core i5 750 tray

לוח אם: gigabyte ga-p55a ud3r

זכרונות: Ocz Gold 2GBX2 PC3-10666 1333Mhz 9-9-9-20

כרטיס מסך: sapphire HD5850 1G DDR5

מארז: כנראה Thermaletake V9

ספק: OCZ Z-series 650W

עכשיו, לגבי הזכרונות, שמעתי שיש בעיות עם סדרת GOLD של OCZ זה נכון?

כרטיס מסך, אולי כדי להוריד 300 שקל ולקחת את הHD5830?

מארז, האם כדי להחליף אותו בCM690? אהבתי בV9 את החלון ואת החלק העליון שיש בו USB ואפשר להניח את הIPOD בצורה נוחה. עולה אותו דבר.

מה לגבי ספק?הייתי לוקח CORSAIR או משהו אבל אין בחנות אז הלכתי על הדגם הטוב ביותר של OCZ.אם זה ממש לא טוב אני יכול לקפוץ לחנות אחרת אבל זה סתם טרחה...

קירור למעבד כנראה יהיה MUGEN II, אני מקווה שהוא שקט

עריכה:

תקציב לא ידוע כל כך, קיבלתי את המפרט הזה ממישהו במחיר נמוך, אז בערך שוויו של המפרט הנ"ל בשוק. אני מאמין שזה בסביבות ה4.6K

מיועד לשימוש כללי במחשב, קצת פוטושופ, קצת גיימינג.

מסך ברזולוציה של 1920X1080

אין צורך בהארד דיסק ובציוד היקפי

לא שווה לחסוך את ה300 שקל לטובת ה5830 , הוא כרטיס לא משתלם וחלש בהרבה מ5850 , תשאר עם ה5850 הוא כרטיס משתלם ביחס מחיר\ביצועים.

המוגן 2 קירור מעולה ושקט , אך אתה לא מתכוון לבצע אוסי הוא קצת מיותר אתה יכול לחסוך 100 שקל ולקחת את הפריזר 7 רבולושן בי.

המארז יקר לא הייתי לוקח אותו במחיר הזה , הייתי אם כבר במחיר הזה הולך על ה922 האפ , ואם אתה רוצה לחסוך 200 שקל תיקח את האנטק 300 הוא מעולה , אבל זה הכל שיכולים שלך , מארז זה יותר מה שאתה אוהב מבחינה חיצונית , אם זה אי אפשר להתווכח.

גם כן הספק לא הייתי הולך עליו הוא יקר ולא שמעתי על הדגם הזה כולכך הרבה ביקורות , אתה יכול לחסוך 200 שקל ולקחת את הסיסוניק 500 זה יספיק ב300 שקל , או ללכת בתקציב הנ"ל אם כבר אז על הסיסוניק 620 ב375 שקל שזה גם פחות כסף מהספק שלך וגם יותר מוכר ומומלץ , לא שמעתי על בעיה עם הזיכרונות האלו , כמה כסף הם עולים לך? אולי אפשר להביא משהו יותר טוב ויותר זול? חוץ מזה ניראה נחמד.

:)

פורסם
  • מחבר

תודה, shlomibandit.

המארז עולה כמו הCM690, פשוט יש רק אותו בחנות אז אמרתי נלך עליו(מה שהוא גם עולה יותר מהCM690 בחוןץ), ללכת להביא CM690 מחנות אחרת זו סתם טרחה בשבילי.

הספק אתה צודק שאם היה סיסוניק הייתי הולך עליו, אבל שוב זה מה יש בחנות אז אמתי לעצמי אם יש OCZ אז נלך על הדגם המפואר ביותר שלהם(Z-SERIES).

ראיתי שהוא מוציא בכל מסילה מתוך ה4 שיש לו 18A, זאת אומרת 4 מסילות שהכוח הכולל שלהם הוא 72A-אני מניח שזה קצת מפקשש אבל אפילו 50A יספיקו לי, ויש לו נצליות 85+ שזה גם מכובד.

זכרונות אני כנראה יחליף לOCZ Obsidian או ל OCZ platinum אחרי שראיתי את הביקורות על הGOLD בNEWEGG כבר לא באלי עליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים