פורסם 2010 במאי 2315 שנים המחשב שלי די חדש (4 חודשים)ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו.אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה"אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת.בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור.המערכת שלי היא:I5 750 מעבד לוח של אינטל P55כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr34 ג'יגה ddr3מארז antek nsk4480תוכנה:windows 7פיירפוקס 3.6.3עידכנתי את הדרייברים של NVIDAמה זה יכול להיות?אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?
פורסם 2010 במאי 2515 שנים ודאי שאתה יכול ללכת לחנות ולממש את האחריות העניין הוא שאם לא בדקת עם כרטיס אחר במחשב שלך אז תמיד יוכלו לטעון כלפיך תראה זה התוכנה או משהו אחר לכן מנסיון אני אומר אם יש לך כרטיס אחר לקחת מחבר משהו ולבדוק ואז יש לך טענה נגדם בכל מקרה תוריד את התוכנה occt מגוגל ואחורי תריץ אותה מצד שמאל למעלה יש לשונית בשם gpu ואחורי זה תחלץ על on ותראה אם אין שום בעיה זוהי בדיקת יציבות של הכרטיס
פורסם 2010 במאי 2515 שנים היה לי אותו דבר וזה מה שעשיתי והכל עברכנס למחשב בSAFE MODE תמחק את הדרייבר של NVIDIA תתקין את 197.13 (עכשיו יצא BETA חדש 257 אצלי לא מראה שיש בעיות)כל זה ב SAFE MODE וזהו הבעיה נפתרת לפחות אצלי נפתרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.