עבור לתוכן

יותר מדי OC בלי להעלות מתח - יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

מה קורה? =]

עד עכשיו הייתי עם OC לכרטיס המסך בלבד (המפרט המלא - בצד), וה-OC עמד על:

Core: 680

Shader: 1700

Memory: 925

כמובן יציב ללא בעיות התחממות (כ-40 במנוחה, בימים חמים 45-49. כ-50 במאמץ, בימים חמים עד כ-55).

היום העלתי בהדרגה עד ל:

C 720

S 1800

M 925

והכל היה יציב לגמרי בבדיקות. טמפרטורות בסדר גמור וללא נפילות FPS בכלל.

יש לציין כי ה-OC, כמו הבדיקות, נעשו דרך ה-AFTERBURNER וה-KOMBUSTER של MSI.

העלתי לא בהדרגה לזה:

C 750

S 1875

M 930

והכל היה יציב לגמרי - בבדיקות.

כשהפעלתי את NFS:MW, משחק משנת 2005 שאינו כבד בכלל, ישר התחילו בעיות. לא במסכי הבחירה אלא בעולם המשחק עצמו. לא ארטיפקטים, אבל כן תקיעות ופריזים חוזרים ונשנים. להוריד את ה-OC למה שהיה באמצע פתר את הבעיה.

עכשיו מה שמוזר זה, שבבדיקות אין שום ירידות FPS, תקיעות, בעיות התחממות....

קשה לי להאמין שזה הגבול של ה-OC מכיוון שאנשים עם מפרטים דומים לשלי הגיעו לתוצאות טובות בהרבה עם הכרטיס הזה. רק 30MHZ העלאה במהירות הזיכרון? מגוחך.

האם הבעיה בכרטיס? אולי בלוח? ומה שאני חושד בו הכי הרבה - אולי הכרטיס לא מקבל מספיק מתח מהספק כדי לתמוך בקלוקים הללו? לא נגעתי בהספק, זה בכלל נעול אצלי כדי שאפילו בטעות אני לא יעשה שם כלום. אני לא חושב שהספק שלי יכול לתמוך בעוד מתח לכרטיס (מישהו יכול לאשר?) ואם כן אני כבר אעדיף לקחת את זה למעבד, שכרגע נמצא על 2.4 ואני רוצה להגיע איתו ל-3.2.

פורסם

כל כרטיס וההתנהגות שלו, הדרך שבה הוא פועל והשעונים שאליהם הוא יכול להגיע.

אגב אין לי מושג איך מערכת חמודה שכזאת כמו שלך זוכה לספק כח מעליב שכזה. (אלא אם זה מהסדרה החדשה)

פורסם
  • מחבר

כל כרטיס וההתנהגות שלו, הדרך שבה הוא פועל והשעונים שאליהם הוא יכול להגיע.

אגב אין לי מושג איך מערכת חמודה שכזאת כמו שלך זוכה לספק כח מעליב שכזה. (אלא אם זה מהסדרה החדשה)

זהו שזה לא. TR2 החדשה יותר טובה?

וכן זה עילבון מוחלט. מישהו רוצה לשרוף איתי את החנות פריבל שבטירת הכרמל?

אגב אני שם לב שרוב הקלוקרים הגיעו עד 700 ואני מגיע ל-720. עם זאת הרוב הגיעו גם ל-1000 בזיכרון ואני רק ל-920. :(

יש דרך להעלות את מהירות המעבד כמו בתוכנה סטייל AFTERBURNER? אני מפחד לדפוק משהו בביוס.

עריכה:

אהבתי את סידור המפרט שלך, עשיתי משהו דומה בהשראה :P

פורסם

כמו שציינו כל כרטיס מךס וה"סרט" שלו..

אתה יכול לנסות לעלות רק רכיב X ולראות מה קורה..קיימת האפשרות שהעלאה של הזיכרון בלבד לא תגרום לתופעות שציינת..

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם ייתכן שאם אני מעלה מתח הבעיה תיפתר.

פורסם

"הבעיה" כאן היא תדר עבודה גבוה יותר..כמו שציינתי..קיימת האפשרות שתוכל להגיע לתדר זיכרון גבוה יותר אם לא תעלה את הליבה..

נסה את זה..וכן מתח יכול להביא לתדר סופי בOC גבוה יותר..אבל קח בחשבון את הטמפ' שעולה ואוך החיים של הכרטיס מסך..

פורסם

תוריד את ה V כך שתוכל להעלות תדר ליבה בנפרד ותדר SHADERS בנפרד...

השיידר שלך גבוהה מידיי ל 8800/9800GT נסה להוריד אותו לאיזור ה 1700 ( בשביל הבדיקה ) ואת הזכרון / ליבה להשאיר בתדר האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים