עבור לתוכן

ייעוץ ובקשה למפרט גיימינג שקט בתקציב עד 5,700 ש"ח ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

הרבה רכיבים במחשב יכולים לצור את הזמזום הזה (בתור אחד עם כרטיס GTX260, הוא עושה את זה בחלק מהמשחקים-בעיקר בקרייסיס וזאת תופעה די ידועה) ובד"כ אם הזמזום חזק מאוד ניתן לממש אחריות. גם כשבונים מפרט שקט מאוד התופעה יכולה לקרות כמובן, ואי אפשר לחזות אם, מתי ובאילו רכיבים היא תקרה לכן נתמקד על דברים שאנחנו כן יודעים בוודאות שעושים רעש- רכיבים אקטיביים.

בנוגע ל9/10 ו10/10- זה משתנה מאדם לאדם. יש אנשים שלא יבחינו בהבדל בין 7 ל10 ויש כאלו שממש רגישים לרעש.

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה רכיבים במחשב יכולים לצור את הזמזום הזה (בתור אחד עם כרטיס GTX260, הוא עושה את זה בחלק מהמשחקים-בעיקר בקרייסיס וזאת תופעה די ידועה) ובד"כ אם הזמזום חזק מאוד ניתן לממש אחריות. גם כשבונים מפרט שקט מאוד התופעה יכולה לקרות כמובן, ואי אפשר לחזות אם, מתי ובאילו רכיבים היא תקרה לכן נתמקד על דברים שאנחנו כן יודעים בוודאות שעושים רעש- רכיבים אקטיביים.

בנוגע ל9/10 ו10/10- זה משתנה מאדם לאדם. יש אנשים שלא יבחינו בהבדל בין 7 ל10 ויש כאלו שממש רגישים לרעש.

אצלי לאחר בערך שנה עם הSLI של ה9600GT שלי אחד מהם התחיל להפיק את הרעש המדובר (נרכש מTMS).

הלכתי לTMSFOX (בראשון, בהנהלת FOXPC) והטכנאי אמר לי שהוא לא שומע כלום וזה כנראה משהו פסיכולוגי.

גם אבא שלי לא האמין לי, אבל הרעש היה נוראי, אמא שלי, אח שלי וסבא שלי היו מסוגלים להאזין לרעש הזה.

אמרתי לטכנאי לשלוח את המחשב לTMS, המחשב חיכה שבוע בFOX ואז עבר לTMS שם מצאו את התקלה, אבל בשל הפירוק עם FOX הייתי צריך לחכות עוד חודש רק כדי להבין שאין להשיג את הכרטיס שלי יותר.

בסוף הייתי צריך לשלם 260 ש"ח לTMS כדי שישדרגו לי את הכרטיסים ל9800GT (למרות שהכרטיסים עדיין נמכרו בארץ).

אה כן, וקיבלתי את המחשב מלא שריטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים