עבור לתוכן

מבקש המלצה לנתב

Featured Replies

פורסם

ברשותי נתב מסוג 3COM דגם ישן בן מספר שנים :3CRWE554G72T

אני מחובר לקו 5 מגה בבזק בינלאומי במסלול גיימר,תשתית של כבלים-HOT

בכוונתי לעבור לקו 12 מגה (באותן החברות) ולפי מה ששמעתי הנתב הישן הזה לא "מחזיק" קו בגודל כזה (האם זה נכון?).

אבקש את עזרתכם בהמלצה על נתב N הכי איכותי ואמין שקיים כיום בשוק ושעובד היטב עם הכבלים

יש לציין שמסלול הגיימר מחייב אותי לעבוד עם חייגן (שמעתי שלא כל נתב יוכל להעביר 12 מגה עם חייגן,כמו למשל ה 3COM שנמכר כיום)

תודה מראש

פורסם

ה 3COM אמור להסתדר עם 12M. יכול להיות שהוט מנסים לגרום לך לקנות מהם ראוטר (TP-LINK TL-WR841N, רק עכשיו הם התחילו לספק אותו), מדובר בראוטר זול יחסית (190-200 שקל) שתומך בתקן N.

לפני כמה ימים פרסמו ביקורת על האח הגדול והטוב שלו.

נ.ב.

הדגם שהוט מספקת נגמר באות N ולא בצמד האותיות ND מה שאומר שהאנטנות שלו לא ניתנות להחלפה.

פורסם
  • מחבר

ה 3COM אמור להסתדר עם 12M. יכול להיות שהוט מנסים לגרום לך לקנות מהם ראוטר (TP-LINK TL-WR841N, רק עכשיו הם התחילו לספק אותו), מדובר בראוטר זול יחסית (190-200 שקל) שתומך בתקן N.

לפני כמה ימים פרסמו ביקורת על האח הגדול והטוב שלו.

אני בספק לגביי ה 3COM.

דיברתי עם החברה שנותנת שירות לנתב הזה והם אמרו לי שנתב בן 6 שנים לא מסוגל להעביר 12 מגה מהסיבה שהוא לא תוכנן לכך.

מצד שני-שמעתי מאיזשהו מומחה שיש סיכוי שהנתב הזה כן יעביר 12 מגה אבל רק בחיבור עם IP קבוע (לא רלוונטי לגביי).

פורסם

אל תמהר לרכוש נתב חדש, מקסימום תגלה שמה שאמרו לך זה נכון ואתה לא מקבל את מלוא המהירות ואז תחליף - זה לא יפגע במשהו והחסרון היחידי זה שתהיה במהירות איטית יותר עד שתרכוש נתב חדש. בטח שלא כשמי שאמר לך את זה הוא בעל אינטרס שמרוויח עליך כסף.

אי אפשר לתת לך המלצה בלי לדעת מה התקציב שלך והצרכים.

פורסם
  • מחבר

אל תמהר לרכוש נתב חדש, מקסימום תגלה שמה שאמרו לך זה נכון ואתה לא מקבל את מלוא המהירות ואז תחליף - זה לא יפגע במשהו והחסרון היחידי זה שתהיה במהירות איטית יותר עד שתרכוש נתב חדש. בטח שלא כשמי שאמר לך את זה הוא בעל אינטרס שמרוויח עליך כסף.

אי אפשר לתת לך המלצה בלי לדעת מה התקציב שלך והצרכים.

התקציב שלי אינו מוגבל.

אני מחפש את הטוב ביותר שקיים בשוק.

פורסם

TP-Link 1043.

פורסם
  • מחבר

זו בהחלט המלצה טובה.

את הסקירה על הנתב אתה יכול לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

תודה. יש מצב להרחיב קצת בהשוואה 'ראש בראש' בינו ל D link 655 ?הבנתי ששניהם הם מהמובילים בשוק היום.

דבר נוסף-ברשותי סטרימר sbox 3 ומשרשור מקביל קראתי של 1043 יש בעיה עם רכיב זה.האם נכון?

פורסם

יש במדור הסקירות סקירה מפורטת של ה-DIR-655 כך שאתה יכול להתרשם גם ממנו. לגבי השאלה השניה שלך -- אין לי מידע בנושא.

פורסם
  • מחבר

יש במדור הסקירות סקירה מפורטת של ה-DIR-655 כך שאתה יכול להתרשם גם ממנו. לגבי השאלה השניה שלך -- אין לי מידע בנושא.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים