עבור לתוכן

המלצה לקניית אוזניות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות אוזניות שהיו ברמה מאוד גבוהה עם איכות סאונד מאוד טובה

המרה לגיימינג ולמוזיקה

סביבות ה480 שקל + -

תודה מראש

פורסם

אוזניות יעודיות לגיימינג או שעדיף מוזיקה? (עדיף לדעתי למוזיקה ומיקרופון בנפרד)

איזה סגנון מוזיקה אתה שומע? (רוק, אלקטרוני, ג'אז, רגאיי, קלאסי, מטאל וכו'...)

איזה תצורה האוזניות צריכות להיות? (אני מניח שקשת)

אם אכן אתה מעוניין באוזניות קשת, הם צריכות להיות עם אטימת רעשים או פתוחות? (אטימת רעשים אומר שאתה לא שומע רעשים והמוזיקה שלך לא דולפת החוצה וככה אתה יכול לשמוע בווליום יותר נמוך כי הסביבה שקטה ואתה לא מתחרה בה.)

ישנה אופציה להזמנה מחו"ל/ יד"ש וכך המגוון יגדל?

עד כמה אתה גמיש בתקציב שלך?500? (רצוי שתציב תקציב מסוים וסופי שלא תחרוג ממנו, 10 שקל לפה ולשם זה לא לא קריטי, תקציבים לפעמים נמתחים ב-100 שקל בלי למצמץ, אך כשימליצו לך לרוב ינסו לנצל את התקציב עד הסוף, לכן קבע רף שמעבר לתקציב X אתה לא תוציא, אלא רק פחות.)

זהו נראה לי, תמלא את זה ואני ואחרים נוכל להמליץ לך מה מומלץ כדי שנמצא לך את הטוב ביותר. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה שיהיה להם מיקרופון כי יש לי כבר.

מטאל, קשת, אטום, אפשר ואני חושב עדיף מחו'ל.

כרגע אני עם 380 שקל ואני אמור לקבל עוד 100 שקל ולהשיג 20 שקל כדי שזה יהיה 500 זה לא בעיה בכלל.

סבבה אחי יש לך נתנוים ;)

תודה.

פורסם

ATH-M50 אולי האוזניות הסגורות הכי טובות למחירן בשוק, תתחדש.

עריכה: אגב, תן הצעה של 90$ והם אמורים לקבל אותה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי :xyxthumbs:

יש לי שאלה עליהן

ניסית אותן? אם כן איך הן?

רמת גימור?

כמה שנים הן יחזיקו בערך xD

אם אני זמין משם תוך כמה זמן זה יגיע ארצה? ולמוצר בגודל כזה יש מכס?

פורסם

מה שאיליה המליץ אמור להיות טוב למחיר שנתת.

כמה זמן הם יחזיקו לך זה כבר פרמטר אישי. יש לי חברים שתתן להם להחזיק משהו לשתי דקות והם בכישרון שלהם יהרסו אותו ואילו אחרים יקחו חפץ אחר שהיה אמור להרס ממזמן וישמרו עליו לתפארת כך שיחזיק הרבה זמן. זה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם. בכלליות אם לא תעשה משהו מיוחד לאוזניות הם יחזיקו בלי שום בעיה מעל ל-20 שנה, אך זה נתונים "באוויר"... הכוונה היא שאם לא תעשה להם משהו רע או שתתן לאחיין שלך לגזור את הכבל הם יחזיקו מעמד לאורך זמן.

הרמת גימור של AT טובה (למעשה כמעט כל אוזניות יקרות לרוב יהיו ככה) והם יראו טוב ואף ישבו/ירגישו נוח. כמובן שתלוי בגודל הראש וארגונומיקה של האוזניות וכו'...

בנוגע למכס, האוזניות עוברות את הקו של ה-50 דולר ולכן תצתרך לשלם מכס. המכס עובד על 15.5% מע"מ ועוד משהו בסביבות ה-15% מכס/ מיסים (איך שהם לא יקראו לזה) שזה תלוי במוצר אותו אתה מזמין, חלקי מחשב זה אחר מאוזניות שאאל"ט מקוטלגות תחת אביזריי שמע וזה מסתכם ב-30 אחוז. המשלוח שלהם מצוין על ידי המוכר בעמוד המכירה, לרוב זה מסתכם בממוצע ב-3 שבועות.

אם אתה רוצה עוד פרטים על האוזניות תריץ אותם בHEAD-FI שם גם יש תמונות שלהם והרבה דעות חיוביות על האוזניות הללו ברמת מחיר של 100 דולר לאטומות.

תתחדש ותביא רשמים ותמונות! :xyxthumbs:

פורסם

יש לך מושג אם\איפה מוכרים אותן בארץ?

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה

אגב שאלה אחרונה החנות מוקמת בארה"ב? אם כן זה 20 דולר+ - משלוח?

פורסם

34$ משלוח. אם תביא אותם ב 90$ תשלם בסביבות ה 540 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אחלה להקה אחי!

בקישור שההוא למעלה נתן זה 100 דולר אז איך 90?

פורסם

100 ומשהו דולר BUY IT NOW, אבל יש לך כפתור Make an Offer שבוא אתה יכול להציע מחיר נמוך יותר, ואולי המוכר יסכים ("להתמקח").

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה ליפני שאני מזמין

מה לגבי אחריות?

אם בהובלה קורה משהו, ושזה מגיע אלי הוא לא עובד

פורסם

אני רוצה לקנות אוזניות שהיו ברמה מאוד גבוהה עם איכות סאונד מאוד טובה

המרה לגיימינג ולמוזיקה

סביבות ה480 שקל + -

תודה מראש

במידה ואתה מעוניין באוזניות של Bose On Ear

25904197b.gif

כמו שיש פה בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714549

אני יכול להביא לך אותם בפחות מ 500 ש"ח.

אם אתה רוצה, דבר איתי, בכיף.

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה ליפני שאני מזמין

מה לגבי אחריות?

אם בהובלה קורה משהו, ושזה מגיע אלי הוא לא עובד

מממ?

פורסם

אחריות זה עסק מעט בעייתי עם הזמנות מחו"ל. כעיקרון אם אתה רוצה לממש אותה תאלץ לשלוח את האוזניות חזרה למוכר ומשם והלאה זה יקח זמן וגם המשלוח למוכר עולה כסף. כך זאת בערבון שזה לא תמיד משתלם לשלוח למוכר חזרה.

באוזניות לא צריך להיות שום בעיה אם הם חדשות מהאריזה והמוכר או החברת שילוח ארזו את החבילה כראוי (קצת פצפצים). במקרים עתידיים בהם נגיד ויהרס לך הפלאג (יחסית שכיח) אתה יכול לתקן זאת בעצמך/ ללכת לחנות אלקטרו' שתתקן לך במחיר של סביב ה-30 שקל. חוץ מזה בשביל אריכות ימים יש את הדברים הרגילים כמו: לא לשמוע בווליום גבוה ולשמור עליהם, זה מה שיתן להם חיים ארוכים (אם הם מגיעים עם נרתיק או שיש לך סטנד אוזניות תכסה אותם אם הם יושבות במקום שלא יצברו אבק).

תתחדש! :xyxthumbs: (עשית טעות בכך שדחית את ההזמנה כי הדולר עלה בשבוע האחרון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים