עבור לתוכן

שאלה לגבי ציפצוף בלוח בהדלקת המחשב.

Featured Replies

פורסם

לפמי מספר שבועות התקלקל לי המחשב הנייח. טכנאי שהבאתי לביתי בדק ואמר לי שהלך הלוח.

כששאלתי אותו איך הוא יודע שזה הלוח ולא הספק הוא הסביר לי בין היתר שכאשר הוא הוציא את שתי הסטיקים הלוח היה אמור לצפצף והוא לא ציפצף.

בקיצור במקום לקנות מחשב חדש מצאתי ממש במיקרה באותו יום מחשב משומש. מחשב זה משמיע ציפצוף קטן בכול פעם שאני מדליק אותו.

שאלתי היא כזאת: האם יש מצב שבמחשב הקודם היה איזה שהוא רמקול קטן על הלוח אם שלא היה מחובר ולכן הלוח לא ציפצף בשעה שהסטיקים הוצאו מימנו?

למעשה לא נתקלתי אף פעם במחשב שמשמיע ביפ כשמדליקים אותו.

פורסם

זה לתוי בלוח אם, אבל לרובם הPC speaker הוא מודולרי וניתן לפירוק.

הוא נראה ככה:

speaker.JPG

וכן, הוא בהחלט היה יכול להיות לא מחובר בכלל ללוח לכן לא היה שום יפצוף.

פורסם
  • מחבר

אינני רואה על הלוח התקול שום רמקול כזה, האם יתכן שהרמקול יושה במארז ליד כפתור ההדלקה? אני מאמין שהטכנאי בטח בדק שהרמקול מחובר.

כשפירקתי את הלוח יכול להיות שלא שמתי לב והשארתי את הרמקול בתוך המארז.

פורסם

יכול להיות שהרמקול מחובר למארז (היה את זה בהרבה מחשבים מלפני 10 שנים+).

מה שאתה צריך לראות זה את החיבור עצמו:

11-fp_speaker.jpg

פורסם
  • מחבר

הלוח התקול הוא בין 4-5 שנים בכול מיקרה זה כבר לא יעזור את המארז ממיזמן זרקתי ואת החלקים השונים השארתי בשביל חלקי חילוף.

בהזדמנות אני אפתח את המארז של המחשב שכיום אני עובד איתי ואסתכל היכן ממוקם הרמקול.

:xyxthumbs:

פורסם

אתה יודע מה הדגם של הלוח הישן?

אם הוא ברשותך, אז תראה אם רשום עליו.

פורסם
  • מחבר

foxconn s775 661fx7mf-s vga+agp+l

פורסם
  • מחבר

אוקי אכן יש שם את החיבור של הרמקול ואף כתוב SPEAKER העניין הוא כשפרקתי את המחשב לא הסתכלתי אם היה רמקול בתוך המארז.

בכול מיקרה תודה על הניסיון לעזור, מה שהיה היה היום אני עובד עם מחשב שמצאתי שהוא אפילו טיפה יותר מתקדם מהמחשב שהתקלקל לי.

פורסם

טוב, כמו שאמרת זה כבר לא רלוונטי, אבל טכנית יכלת פשוט לשים ספק אחר ולבדוק...

:P

פורסם
  • מחבר

הספק נבדק במעבדה והיה תקין.

מלבד זאת בניסיוני להחזיר את המאוורר של המעבד למקומו הזזתי שם עם האצבע את אחד הנגדים שעל הלוח ואז כניראה גרמתי את הנזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים