עבור לתוכן

רוצה לקנות מערכת קולנוע ליום הולדת

Featured Replies

פורסם

תקציב גמיש בין 600 ל1000 שקל

צריך שיהיה חיבור למחשב (ההבנה שלי בנושא היא די בריצפה)

השאלה מה עדיף... מערכת סטריאו, מערכת של 5.1 או קולנוע ביתי עם קיים משהו איכותי בכלל בתקציב הזה?

תודה לעוזרים

פורסם

אממ גם ההבנה לי לא רבה ,אבל עד 1000 שקל ..מה לדעתך זאת מערכת קולנוע ביתית :kopfpatsch:?

כתבת שאתה רוצה שתהיה אפשרות לחבר מחשב, כתוב מה כבר יש לך? LCD? עם כן ,נשער רק מגבר ו רמקולים , תחבר מחשב וזהוא..

אבל הייתי ממליץ לשאול בקהילת הום טייטר ,הם יותר מבינים עניין :xyxthumbs:

פורסם

ב-600 עד 1000 אין לך הרבה אפשרויות, לא משנה באיזה פורום תשאל...

בתקציב הזה רק מערכת דו-ערוצית, כאשר אם אתה מתחבר למחשב שלך (רואה סרטים דרך המחשב עם המסך שלו) יש בתקציב הזה מערכות 2.0 (שני רמקולים בלי סאבוופר) לא רעות בכלל שגם יתנו לך חוויה צפיה טובה בסרטים.

לציין שקיימות מערכות רב-ערוציות בתקציבים קטנים, אולם מערכות אלו פחות מומלצות בשל איכותן הירודה.

אם התקציב גם צריך לכלול מסך - תשכח מזה מראש.

פורסם
  • מחבר

שאלתי רק על רמקולים/מערכת קולנוע/5.1/מערכת סטריאו

מסך קיים ומחשב קיים

פורסם

התקציב נמוך מידי, לא משנה איך תסתכל על זה, אני הייתי מציע לך לקנות ציוד משומש, ואולי תוכל לקבל משהו סביר אך לא בתקציב הזה, תצטרך למתוח אותו קצת.

פורסם

להשקפתי עדיף להוציא יותר כסף ולקנות משהו ראוי פעם אחת מלקנות ציוד נחות ובעצם לזרוק את הכסף. בתקציב שלך אפילו ביד שניה אין מציאות גדולות. התקציב הזה משאיר אותך בקטגוריה של רמקולים מוגברים למחשב - אתה יכול לקנות מערכת 2.0 חביבה כמו ה-SOLO6 לדוגמא.

מאחר ומדובר במותרות בסך הכל - הייתי מתאזר בסבלנות וחוסך למשהו ראוי יותר (לדוגמא - רסיבר 5.1 ראוי וזוג רמקולים כפתיחה למערכת הקפית עתידית - תקציב מינימלי 2000 ש"ח לציוד כנ"ל יד שניה). אני המתנתי חמש שנים לשדרוג הרמקולים שלי ולא קרה לי שום דבר רע בזמן הזה...

נ"ב - בתקציב של 1000 ש"ח יש אפשרות לבנות מערכת סטריאו איכותית אם בוחרים באופצית הוינטז' למיטבי הלכת - לחפש בנרות ועם הרבה סבלנות (ביד2, בשווקים, אצל חברים ובפחים) רסיבר או מגבר משולב יפני חביב (מרנץ, פיוניר, סנסואי, לוקסמן, ימאהה, אקאי וחברים) משנות ה-70 המוקדמות עד שנות ה-80 המוקדמות, במצב תקין. גם אונקיו, רוטל או דנון משנות ה-80 יעשו את העבודה, מדי פעם צץ איזה מגבר משולב אנגלי ישן במחיר מפתה (לבדוק תקינות במשנה תוקף במקרים אלו).

במקביל לחפש זוג רמקולים ישנים במצב סביר עד טוב, בסגנון של אומגה ישן, אבל מדי פעם גם צץ איזה רמקול אנגלי ישן (שהיו גם פעם פופולריים בארץ). לפעמים יש דברים נחמדים במחיר מגוחך ואולי גם בחינם ("רק תבוא ותיקח").

שוב פעם, צריך לבדוק ולפעמים קצת לשפץ בל התמורה לכסף מקסימלית. כאמור, למיטיבי לכת בלבד.

פורסם

אתה יכול לחפש באנדלים של DVD עם 5 רמקולים וסאב ,ה DVD שם יכול לכבוד כמו מגבר ,או שתקנה מערכת 5.1 רגילה ותחבר למחשב ,לא יודע מה יהיה איכותי יותר .

או שתעשה כמוני, חפש מערכת סטראו איכותית ביד שניה ,או קנה חדשה (לא יודע מה איכותם כיום) ,פעם הם עשו את העבודה אבל :xyxthumbs:

לי יש 2 של AIWA, לסלון ולחדר שלי ,ואני די מבסוט ממה שיש :hat:

פורסם

אתה יכול לחפש באנדלים של DVD עם 5 רמקולים וסאב ,ה DVD שם יכול לכבוד כמו מגבר ,או שתקנה מערכת 5.1 רגילה ותחבר למחשב ,לא יודע מה יהיה איכותי יותר .

נא עיין בשרשורים מהימים האחרונים.

אבא שלי קנה לפחות פעמיים מערכות כאלו - הוא טען שבמחיר הזה אי אפשר לטעות ומה זה כבר משנה האיכות וכו' וכו'. האיכות הייתה ירודה אפילו בסטנדרטים שלו, הרמקולים זימזמו ורחשו, הקולות היו בעלי גוון מתכתי מזויף, הבאסים מנופחים. המערכות האלו מחלידות כעת במחסן והכסף - שהיה יכול להחסך לכיוון של מערכת ראויה אחת ולתמיד - ירד לטמיון.

או שתעשה כמוני, חפש מערכת סטראו איכותית ביד שניה ,או קנה חדשה (לא יודע מה איכותם כיום) ,פעם הם עשו את העבודה אבל :xyxthumbs:

לי יש 2 של AIWA, לסלון ולחדר שלי ,ואני די מבסוט ממה שיש :hat:

AIWA של היום זה לא כמו שהיה פעם - יש לי (שוב פעם, לבני משפחתי) רק ניסיון רע עם הציוד המודרני שלהם. היה להורים שלי רסיבר שלהם שהדבר הכי טוב שהוא עשה היה להתקלקל (הוחלף ב-JVC שהיה פעם שלי, רסיבר בינוני בעל סאונד מאוד אנמי שעדיין עלה עליו בהרבה). בתחילת שנות ה-90 הייתה לי גם מערכת מיני בחלקים שלהם, גם לא להיט.

פורסם

אין מה לעשות, מערכות מיני לא יכולות לתת מה שמערכת נורמלית בחלקים יכולה לתת, עברה לי ביד מערכת מיני איכותית מאוד, אך גם היא גמרה את חייה בסופו של דבר, התמורה הטובה ביותר לסכום כסף מועט זה רסיבר וינטאג' ורמקולים אמריקאים/אנגליים ויפנים מסויימים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים