פורסם 2010 במאי 2115 שנים שלום,מחפש מחשב נייד שיוכל לתפקד כמחשב בייתי לאינטרנט, סרטים\ עבודה ב- OFFICE וכו'.חשוב לי שהמסך יהיה 15.6" (עם תאורת LED כדי לחסוך בחשמל) כדי שיהיה מספיק גדול, מה גם שאני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה.לגבי מעבד נראה לי שנדרש I3 או I5 וזכרון - 4GB.לגבי יצרן - מעדיף DELL או TOSHIBA, הבנתי שהם אמינים יותר.יעד המחיר הוא עד 5000, עדיפות יותר לכיוון 4000.תודה למסייעים.
פורסם 2010 במאי 2115 שנים אין הבדל מורגש בין LED ללא LED2 אפשרויות שנראות לי מצויינותhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htmוhttp://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-330m.htm
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר ה- Inspiron הוא בהחלט אחת האפשרויות שחשבתי עליהן.האם יש טעם ב- I5 או ש- I3 יספיק ? האם יש הבדל ממשי ביניהם בצריכת חשמל/אורך חיי סוללה ?מה ההבדל בין ה- inspiron ל- Studio ? אפשר למצוא כמה דגמים עם מפרט כמעט זהה.האם יש למישהו נסיון עם דגמי ה- L500 של טושיבה ?
פורסם 2010 במאי 2115 שנים הסטודיו מיועד בגדול ל"גרפיקאים", וכולל כרטיס מסך לא מובנה לרוב, רזולוציות יותר גבוהות, ועיצוב יותר מסוגנן. האינספריון יותר חדשים קצת.אין טעם בI5, גם I3 יספיק לך מעל ומעבר לשימוש ביתי\משרדי. סוללה, גם לא חושב שיש הבדל רציני, אולי קצת יותר יתרון לI3.הווסטרו הוא בסטייל יותר עסקי, שזה אומר מסך מט נגד השתקפויות, יותר קל, ועיצוב יותר עמיד\מתכתי.אתה יכול לקרוא ביקורות יותר מפורטות בnotebookcheck אם תרצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.