פורסם 2010 במאי 2115 שנים היי חבר'הבשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוניבסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghzלמעבד triple core 425יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev bהלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2Hהאם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך?ורציתי לשאול...בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר).זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?
פורסם 2010 במאי 2115 שנים בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghzלמעבד triple core 425הוא די "הגזים" במחיר השדרוגתסתכל על ההפרשים בחנויות כמו iqpc, skypc וכו..., בהפרש כזה הוא אומור להבאי לך את athlonX3 440האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב?לא.למאורר שלקחת לא תהיה בעיה להתמודד עם זה.האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך?תהיה תוספת ביצועים בהתוכנות שמשתמשות במספר ליבות, בתוכנות שלא אז תהיה ירידה קלה בביצועים (athlonX3 425)קח את משולשי הליבה, יותר משתלמים ודי הרבה תוכנות תומכות/יתמכו בכךבגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר).זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?למה אופציה יחידה? קח סטייק של 2GB קח תשאיר יותר מקום לשדרוג הזיכרון
פורסם 2010 במאי 2115 שנים מחבר נתת תגובה מעולה מעולה מעולהבשיא הרצינות אני מודה לך לא יכולתי לקוות לתגובה טובה יותרתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.