עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך תחת מגבלת ספק כח 380W

Featured Replies

פורסם

שלום

אני זקוק לכרטיס מסך חדש, אבל מהמדריך לרכישה שנכתב כאן לא ברור לי האם אני יכול או לא יכול לרכוש כרטיסי מסך באיזור ה400W ולצפות שהם יעבדו בצורה תקינה. כעקרון אהיה מרוצה עם כרטיס מסך שביצועיו ניתנים להשוואה ל9600GT, אבל לפחות מהרשימה בנושא הדביק נראה שאצטרך ספק כח של 400 וואט עבורו.

המפרט של המחשב שלי הוא:

מארז + ספק Antec NSK4480, 380W

מעבד Intel Core Duo E6300B

לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H

המסך בגודל 22" עם רזולוציה טבעית של 1680x1050.

הבנתי ממקור לא מוסמך שכרטיסים מסדרת ה200 של nVidia מספקים ביצועים שקולים עם דרישת כח נמוכה יותר, האם זה נכון? האם כרטיס כמו 220GT יספק ביצועים סבירים עם דרישת כח שהספק יוכל לעמוד בה?

כעקרון מסגרת המחיר שלי היא באיזור ה500 ש"ח, אבל אני מוכן להוציא יותר תמורת כרטיס שלא יכריח אותי להחליף את הספק.

מבחינת הדרישה לביצועים, אני מעוניין במשהו ברמה של גיימר בינוני ומטה, אני מעוניין במיוחד להיות מסוגל להריץ את סטארקרפט 2 ואת Fallout 3 בצורה שלא תגרום לאישונים שלי לנזול. אני לחלוטין לא רואה את עצמי מתחיל להתעסק עם אוברקלוקינג.

יש לכם הצעות? יכול להיות שהHD4830 יתאים לי? GTS250? אולי עדיף לי לכוון לכרטיסים פחות מתקדמים כדי להדרש להספקים נמוכים יותר?

תודה מראש! :)

פורסם

ספק 380W גבולי מאוד ל250GTS (אפילו שהוא קריר מהחברה).

תנסה לחרוש חנויות ולמצוא את הכרטיס 4770HD שיתאים לך באופן מעולה למערכת הנכוחית שלך.

המעבד E6300 בנוי משתי גירסאות אחד של ת'דר קלוק של 1.8GHZ שזאת בגירסא הישנה יותר , וE6300 שבא עם ת'דר קלוק של 2.8GHZ.

זה משנה בקשר להגבלה שתהיה לך , אם זה E6300 הישן יותר תחוייב לבצע אוברקלוק למעבד בשביל לחיות בלי המגבלה משפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים