עבור לתוכן

טייפ מנהלים עד 500 שקל

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק

התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון).

הנגן צריך להקליט בMP3.

ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון.

תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14

מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.
פורסם

על דיקטופונים (טייפ-מנהלים) מומלצים אני פחות יכולה להמליץ לך. מה שכן:

1. ממליצה לך לדאוג שיהיה לך מקרופון מתכוונן (אם לא יגיע עם הדיקטופון מומלץ להוסיפו)

2. יכולה להעביר לך המלצה על מכשיר שיש לאדם שאני מכירה והוא עובד איתו שנה וממליץ עליו בחום. מדובר על OLYMPUS VN4100/VN 4100PC בעל זכרון של 256 מגה (שהגיע עם מיקרופון מתכוונן) שלפי הספר שלו ניתן להקליט עליו באיכות הגבוהה ביותר עד 11.40 שעות ובנמוכה ביותר עד 144 שעות וזאת בקובץ נפרד כל פעם מחדש לאחד מארבעה פולדרים שונים. האדם טוען שבאיכות הגבוהה מדובר על מכשיר רגיש מאוד שמקליט נהדר גם מטווחים יחסית רחוקים (למשל הקלטת הרצאה או הצגת ילדים מאמצע האולם)

המכשיר נרכש לפני כשנה תמורת קצת מעל 300 ש"ח.

היות והמכשיר נרכש בערך לפני שנה סביר להניח שתמצא משהו חדש (אולי גם טוב וזול) ממנו. אבל בכל אופן זו התחלה מסויימת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

אפשר לסכם בכל אופן שאין לי צורך ב2GB וזה סתם מייקר. אני חושב שאני אלך על 1GB

יש לאיריבר טייפ שנראה לי טוב, בעיקר בגלל שיש לו 3 מיקורפונים, כלומר הוא יכול להקליט ביותר איכות אם כמה אנשים מדברים מכיוונים שונים. המתחרה היחיד של איריבר הוא נראה לי הפיליפס.

פורסם

3 מיקרופונים נשמע לי מעניין

כלומר 3 מתכווננים. כאלה שסתם תקועים שם (מנסיון אישי של לפני המון זמן) לא ממש.

2 גיגה זה כנראה בהחלט מיותר. גם ככה סביר שתוריד את הקבצים למחשב - אם כבר והיה ועדיין אין לך ממליצה לחפש תוכנת עריכה טובה.

הייתי בודקת גם יציאות שונות (למשל אוזניות) אולי אף אפשרות הוספת זכרון אם ממש תרגיש בכך צורך

וכמובן, מביטה על ביקורות והמלצות

בהתחשב באלה ובשכלול המחיר, תחליט מה לדעתך הדירוג של המוצרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים