עבור לתוכן

מפרט מחשב לקניה בארה"ב. תקציב של 1500$ - למשחקים

Featured Replies

פורסם

אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט מחשב אשר ירכש בארה"ב בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג קצת בעוד 100-200 דולר אם זה הכרחי)

לוח אם: GIGABYTE GA-X58A-UD3R ATX Intel Motherboard

מעבד: Intel Core i7-920 2.66GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor

מערכת קירור למעבד: CORSAIR CWCH50-1 120mm High Performance CPU Cooler

זכרונות: OCZ 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory

הארד דיסק למערכת: Western Digital Caviar Blue 250GB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive

הארד דיסק אחסון : Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive

כונן מדיה: SAMSUNG CD/DVD Burner Black SATA Model SH-S223C

מארז: RAIDMAX SMILODON Extreme Black ATX-612WEB Foldout MB Computer Case With Side Panel Window

ספק כח: ENERMAX ECO80+ EES620AWT 620W Power Supply

מסך: LG W2240T-PN Glossy Black 22" 5ms Widescreen LCD Monitor

כרטיס מסך: טרם הוחלט - אשמח לקבל המלצות

המחשב נועד לילד בן 14 - בעיקר למשחקים ובתקווה שיחזיק לו 4-5 שנים בלי לשדרג יותר מדי.

אשמח לשמוע כל הערה והצעה..

תודה מראש לעונים! :)

פורסם

1. ארה"ב היא לא בגודל של ישראל, זה לא יעזור סתם להרכיב מפרט פה. עדיף יהיה שתיתן חנות ספציפית.

2. המפרט מבוזבז למדי, ויש לך הנחה שגויה, אף מערכת לא תחזיק לגיימינג רציני 4-5 שנים בלי שדרוגים מהותיים. למעשה גם 3 שנים עבור מי שגיימינג זה צורך רציני שלו זה נצח. כרטיסי מסך מזדקנים זריז.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה...

מה הכוונה למבוזבז?

את הרכיבים אני מתכוון להזמין דרך האתר:

www.newegg.com

הכוונה שלי היא לצמצם כמה שניתן את השדרוגים בתקופת זמן הזו של 4-5 שנים. אם נצטרך להחליף כרטיס מסך באיזשהו שלב אז נחליף אם אין ברירה. אבל אם לוח אם ומעבד זה משהו שיכול להחזיק אז עדיף לקנות משהו שיוכל לשרת אותנו כמה שיותר.

פורסם

umm i wanted to order my pc from newegg also but they dont ship inretnationally far as i know..

or u got some kind of a special deal with them so they ship it to israel for u?

פורסם
  • מחבר
umm i wanted to order my pc from newegg also but they dont ship inretnationally far as i know..

or u got some kind of a special deal with them so they ship it to israel for u?

המשפחה שלי גרה בחול ויביאו את המחשב איתם לארץ

אשמח לקבל עוד תגובות בבקשה

פורסם

well for ur VGA ud prolly wanna get the Sapphire HD5850 Vapor-x or the GTX 470 clocked or super clocked edition if possible any of these cards with supply u with remarkable preformence and quality.

getin any stovk 5850 or 470 will also be great but the clocked editions are way better

and they dont come with stock cooling they both come with under fan waterblock which is way more effective cooling then just air.

פורסם

איך זה שאף אחד לא ראה לנכון לשאול על איזה משחקים ועל איזה משחק ישחק הבחור הצעיר?

אולי המפרט הוא בכלל אוברקיל?

באיזה משחקים ועל איזה מסך מתכנן הבחור לשחק?

אולי המפרט בזבזני ומיותר.

פורסם
  • מחבר

Grasec , תודה על ההמלצה אני אבדוק.

GuGuSH - אין לי מושג על איזה משחקים הוא משחק או ישחק, אבל אני יוצא מנוקדת הנחה שהמחשב צריך להתאים לדרישות הכי גבוהות שיש היום בשוק המשחקים. אני מעדיף שיהיה לו מחשב מעל הסטנדרט שהוא משחק כיום מאשר שהוא ירצה לשחק במשהו ויתאכזב שזה לא עובד לו טוב.

פורסם

אני מציע עצמי כמועמד לאימוץ...

נדבר על הפרטים הקטנים אח"כ...

:silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים