פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים לפני בערך כשעה התחילהאצצלי בעיה מוזרה בבמקלדת: חלק מהמקשים הפסיקו להגיב או שפשוט עושים דברים מוזרים, לדוגמא אם אני לוחץ DEL זה כותב לי * במקום או שהמקש L כותב לי ףך/;l (תלןי בשפה שמוגדרת) וbackspce עושה את הפעולה של TAB.השאלה היא האם זאת בעיה במקלדת או שבלוח אם/מרכיב אחר... אני לא רוצה לנסוע חצי עיר רק כדי לקבל שוב את אותה הביעה.ניסיתי את המקלדת גם במצב דוס ככה שזאת לא בעיה של מערכת הפעלה ודם אין לי מקלדת חלופית בסביבה לנסות אותה.מישהו יכול אולי לעזור?נ.באת ההודעה הזאת כתבתי בעזרת המקלדת ה"וירטואלית" שבWINXP.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים תנסה להסיר ולהתקין מחדש את הדריברים של המקלדת. אולי זה יעזור. דבר שני שיכול להיות זה שנגרם לך קצר קטן, מליכלוך או משתיה, תהפוך את המקלדת ותן לה קצת מכות זה כבר יחנך אותה
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים מחבר זאת מקלדת רגילה שעולה 30 שקל (אין דריורים), הקטע שהחנות מחשבים הקרובה אלי לא כלכך קרובה :-\מכות\היפוכים\ניתוק וחיבור מחדש לא עזרו ואין לי חיבור אחר שאפשר לחבר דרכוכנראה שאני באמת אלך לקנות חדשה, כואבת לי כבר היד מלכתוב עם העכבר :-Xבכל אופן תודה על התגובות, רציתי להיות בטוח שאין איזה "פתרון קסם"...
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים בלי קשר, אולי תבדוק איזה בדיקונת עם אנטי וירוס, שלא יושב לך איזה משהו דבילי שסתם משגע אותך על המחשב שלך
פורסם 2003 באוקטובר 1622 שנים תבדוק אותה בדוס, אם היא עדיין עושה בעיות אז זו או המקלדת או הבקר בלוח, במקרה כזה נסה אחת אחרת - או אם זה הלוח ואין עליו אחריות תקנה מקלדת USB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.