עבור לתוכן

האם יש ל ROTAL נתב אלחוטי בתקן N ?

Featured Replies

פורסם

יש לי את הדגם RTA - 1025W ואני ממש מבסוט עליו ובבזק יש רק אדימקס שאני ממש לא אוהב

פורסם

המודם - נתב היחידים שיש לבזק זה הDSL-2760U שלפי הביקורת של צ'יף הוא טוב ,והשני הוא הNETGEAR DG834NUV2 שיש אצלי סך הכול הוא אחלה נתב אחרי שסוף סוף אצלחתי להגדיר את הEW-7718UN של EDIMAX בנייד הוא עושה עבודה טובה , סטרימינג של סרטי HD בנפח 7-8GB עובד ללא כול בעיה,וגם שרת המדפסת

פורסם

חח לא שמה שיש לך מיוצר ע"י רוטאל, מה שכן עם אתה בהתחייבות עליו ובשנה השניה ,ממליץ לשדרג ל DLINK בתקן N ,לי הוא יוצה חינם אבל עם התחיבות ל 3 שנים ..בחירה שלך..

פורסם

עכשיו בזק יותר מחלקחת את ה NETGEAR DG834NUV2 ופחות את הD LINK DSL-2760U

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה יותר טוב מבחינת יציבות מבין השניים?

פורסם

גרסת הDG834NUV2 עדיין חדשה בשוק לעומת הא DSL-2760U , בחודש הבא אמור לעלות סקירה נרחבת שלו ,סקירה נרחבת של הDSL-2760U יש כבר באתר של צ'יף

פורסם

Rotal networks הם יבואן. היצרן של הציוד הזה הוא Dynalink.

מדובר על ציוד נחות ביותר.

פורסם

Rotal networks הם יבואן. היצרן של הציוד הזה הוא Dynalink.

מדובר על ציוד נחות ביותר.

נכון ,זה באמת ציוד מאוד נחות ,גם הSL2 - 141 לא היה "משהו" פתיחת הפורטים היתה סיוט ,פעם אחת הפורט פתוח ,אחרי כיבוי והדלקה זה סגור ,

לפחות נתבי הN שהיא מספקת הם של חברות טובות ולא איזה ציוד נחות של DYNALINK אם שם אחר

פורסם

אותו "Siemens" הוא בעצם גם דיינלינק עם מדבקה אחרת בצבע אחר בסה"כ.

מי אמר שכל ציוד בתקן N הוא טוב כלל?

ואגב אתה לא פותח פורטים כי שום דבר לא סגור אלא מפנה אותם בתוך הNAT.

פורסם

אותו "Siemens" הוא בעצם גם דיינלינק עם מדבקה אחרת בצבע אחר בסה"כ.

מי אמר שכל ציוד בתקן N הוא טוב כלל?

ואגב אתה לא פותח פורטים כי שום דבר לא סגור אלא מפנה אותם בתוך הNAT.

דיברתי על הNETGEAR שיש עליו תגובות דיי טובות באינטרנט , ועל הD LINK ,אל השאר שהיא מספקת בחנות שלה לא מתייחס בכלל ,בקשר למדבקה כן אני מודע לזה , בקשר לפתיחת הפורטים ,טוב תודה על החידוש, בכול מקרה הנקודה היא שזה עובד בצורה נוראית בראוטר ההוא , לעומת הNETGEAR שבו הכול עובד מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים