עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד לסטודנט...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל.

השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'.

בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות.

חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה).

אשמח לקבל המלצות...

פורסם

הדרישות שלך קצת סותרות.

15.6 <> מחשב גדול יחסית שלא הכי נוח להתנייד איתו, ובכל זאת אתה אומר שחשוב לך זמן הסוללה כלומר אתה מתכוון לעבוד ללא שקע זמין.

מעבד + כרטיס מסך חזק <> אוכלים סוללה מהר יותר - ראה ההערה הקודמת.

בנוסף, כדאי שנדע מה התקציב שלך לעניין הזה, ומה סדר העדיפויות. ניידות? כוח עיבוד? האם אתה מעדיף מחשב שמריץ קוד מסויים תוך נניח 60 שניות אבל לא מתאים כלל למשחקים חוץ ממשחקים ישנים או קלים מאוד, או מחשב שמריץ משחקים בצורה סבירה תמורת הארכת זמן ריצת אותו הקוד ל90 שניות? וכולי.

פורסם

מעבד core i7 720QM יחד עם מסך full hd יגמרו את הסוללה של המחשב תוך זמן קצר.

מציע לך לקחת במקום את ה core i5 520M. למסך ה full hd של הדל יש יתרון בכך שהוא יאפשר לך להציג יותר דברים על המסך (חשוב בתוכנות כמו visual studio כשיש הרבה חלונות פתוחים) מצד שני הוא עוזר לרוקן את הסוללה יותר מהר.

אם אתה חושב שתוכל להסתדר עם רזולוציה נמוכה יותר ממליץ לבדוק את ה hp dv6-2130, או את ה acer aspire 5740G שמגיע עם מעבד i7 620M וכרטיס מסך של ATI.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה,

אני מתכנן לקנות את המחשב ב36 תשלומים כך שהתקציב שלי עומד בערך על 150 ש"ח לחודש שזה יוצא +- 6000 ש"ח.

מבחינת ניידות משקל מבחינתי סביר זה 2.5KG. תמיד יש לי שקע זמין לטעינת המחשב גם בפקולטה בה אני לומד וגם אם אני לומד אצל חברים.

יש לי pc אבל בנוסף אני רוצה נייד מכיוון שאני נימצא הרבה בפקולטה ואצל חברים (בשביל לימודים) אין לי שימוש במחשב בזמן הרצאות או תרגולים.

דבר נוסף שמאוד חשוב לי זו האחריות והמקלדת, ואמינות המוצר.

בעייני דל הם האמינים ביותר. אני לא כלכך אוהב את המקלדת של acer.

בנוסף לגבי הדגם של acer שציינו פה ההרדיסק של הוא 5400rpm ואני מעדיף 7200.

האם המחשב שהומלץ של hp עונה על דרישותי (hp בעיניי חברה שמייצרת מוצרים באיכות ירודה).

מקווה שעניתי על מה דרישותי.

פורסם

אם אלו הדרישות הייתי מציע לך ללכת על dell vostro 3500 הוא קל יותר מה studio ואיכות הבנייה שלו טובה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים