עבור לתוכן

מסך מחשב ב 1100

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לקנות מסך מחשב ב 1100~1200שקל

אני בעיקר משתמש במסך בישביל משחקים וקצת סרטים.

אני לא יודע איזה מסך טוב חשבתי אולי אתם תצליצו לי שיהיה 22~24 אינץ

והכרטיס מסך שלי הוא HD5770 1GB

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

Dell 2209WA . . .

פורסם

^^^

+1

מסך מצויין ושווה כל שקל ממחירו... אבל גם ינצל לך את כל התקציב + חריגה מסויימת (אם תקנה בחנות נורמלית ולא באייבורי - טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה...) ;D

פורסם

אין שום סיבה לא לקנות את המסך הזה באייבורי.

פורסם

חוץ מזה שכבר לא מוכרים אותו שם ;D

פורסם
  • מחבר

אפשר לפרט קצת על הדל הזה? איך הוא וזה

איך הוא למישחקים וקצת סרטים? כי שמעתי שבישביל מישחקים עדיף לקחת מסך אם 2MS תגובה

פורסם

אני גם מעוניין בחוות דעת מקצועית עליו :)

פורסם
  • מחבר

?? אני צריך להחליט עד יום שלישי.

פורסם

הדל 2209WA מתהדר בפאנל ממשפחת הIPSים להבדיל מרוב הצגים בטווח המחירים המדובר שמבוססים על פאנל TN מסוג זה או אחר.

מה שזה נותן, ניגודיות גבוהה יותר בפועל וצבעים אמיתיים מדוייקים וחיים יותר. אם השימושים הם מקצועיים / גראפיים זה חובה, אם לא, זו יותר מותרות מאשר צורך.

כרטיס 5770 ייתן ביצועים מצויינים במסך כזה ברזולוציה של 1050X1680. תוכל לקבל ממנו ביצועים לא רעים בכלל גם במסך FHD, אם כי שם תצטרך לעשות פשרות בהגדרות הרבה יותר מהר.

פורסם

ואם אתם רוצים הדגמה מצולמת:

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה, דרך אגב אומרים שלמשחקים עדיף לקחת מסך בעל 2MS יהיה הבדל בין הדל שהוא 6MS ומסך 2MS?

פורסם

חוץ מזה שכבר לא מוכרים אותו שם ;D

כנראה שהם קיבלו מלאי חדש כי היום הוא חזר לאתר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4015&CatCode=398

מה אתם אומרים שווה לקנות שם? יש הבדל אם אני קונה שם או בפנדה? סה"כ לאייבורי יש סניף יחסית קרוב אלי והם גם קצת יותר זולים לכן יש להם יתרון על הנייר החשש היחידי הוא בענייני שירות\אחריות וכו

מה אתם אומרים?

פורסם

מישהו יכול לתת חוות דעת על המסך הזה:

Samsung 2233SW

?

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה, דרך אגב אומרים שלמשחקים עדיף לקחת מסך בעל 2MS יהיה הבדל בין הדל שהוא 6MS ומסך 2MS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים