עבור לתוכן

תגובות על ה- ATI Radeon 9000 128MB

Featured Replies

פורסם

בואנה !!

אם אתה מתלבט על איזה כרטיס לקנות מבין ה"זולים" בשוק לך רק על ה-radeon 9200 128 mb!!

הוא יותא טוב מטי איי 4200..................

קבלו השוואה בין הכרטיסים: http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92008.php

תגיבו להנאתכם :)

פורסם

pc spot מבלבלים בשכל! זה לא נכון בגרוש הכתבה שלהם. צריך להוריד אתרים עם תוכן שיקרי שכזה מהאינטרנט. >:(

פורסם

מה???????

רגע איך אתה יודע שזה לא נכון?

למה שהם סתם יפרסמו דברים לא נכונים?

אתה יכול להסביר בבקשה?

פורסם

בוא נגיד שקיים חשד לגבי האמיתות של הנתונים האלה. המנהלים של PC-SPOT הם בני אדם, אולי הם טעו...

BUG, אתה מגזים (מאוד) בתגובה שלך. PC-SPOT זה אחלה אתר ובגלל שהייתה שם ביקורת אחת שניראית חשודה, זה לא אומר שכל האתר לא בסדר. חוץ מזה שגם אין לך (או למישהו אחר?) הוכחות שהנתונים שם לא נכונים

פורסם

pc spot מבלבלים בשכל! זה לא נכון בגרוש הכתבה שלהם. צריך להוריד אתרים עם תוכן שיקרי שכזה מהאינטרנט. >:(

זו כבר פעם שנייה שאדוני קורא ל-PC-Spot שקרנים. צוות האתר - מקובל עליכם שאנשים יעלו טענות (או שאולי, השמצות?) ללא שום ביסוס ראלי?

פורסם

אוקיי גם לדעתי הנתונים בהתחלה נראו מוזרים--

אבל איזה אינטרס יש להם לעבוד על אנשים?

הם עשו בדיקות.. למען הציבור..

אז אני לא מבין למה שזה לא יהיה נכון?

פורסם

כנראה שאין לו מה לומר, אם היה לו - הוא מזמן היה כותב את זה כאן.

קל להאשים אנשים בלי להביא הוכחות.

צר לי לראות את היחס המגעיל של חלק מהגולשים, אחרי כל ההשקעה הרבה...

פורסם

אתה באמת המנהל שם??

אז הסקר והבדיקה הזאת שעשיתם אמיתית?

פורסם

כמובן, איזה אינטרס יש לנו לא לעשות כך? :o

בלי קשר, כולנו טועים, אנחנו רק בני אדם. אבל לקרוא לנו שקרנים? למה? כנראה שהאדון הנכבד מסוכסך עם עצמו.

אבל אנא, תחזרו לנושא הת'רד.

פורסם

אוקי, בואו נסכם את זה כך.

בפעם הבאה שמישהו טוען ש PC-Spot, טכנו או כל אתר חומרה ישראלי אחר מביאים נתונים שקריים או מוטעים, כדאי לו מאוד להיות מוכן לעמוד מאחורי הדברים שלו ולהוכיח אותם, כי אם הוא לא יצליח לספק הוכחות מספקות (ולא, 'אבל באתר XXXXX הכרטיס הוציא יותר/פחות פריימים !', זו לא הוכחה מספקת או, לצורך העניין, הוכחה בכלל) הוא פשוט יקבל באן. בלי שום שאלות מיותרות.

אנחנו לא ניתן במה להשמצות והפצת שקרים לגבי אתרי חומרה ישראלים כי זהו האינטרס שלנו ושלכם שהתחום הזה יתקדם ויפרח בארץ.

Bug2000, זוהי הפעם השניה שאתה טוען שהנתונים בביקורת של PC-Spot הם שקריים; אם תהיה פעם שלישית, ואם לא תוכיח שהנתונים אכן שקריים, אתה פשוט מאוד תקבל באן. יום טוב.

פורסם

ששששש...שקט . לא צריך להגזים .

בלי האשמות שווא . אולי הכתבה לא מדוייקת אבל עד כאן .

פורסם

מצטער שלא הגבתי קודם פשוט אתמול כל היום לא היתי בבית.

אם אתה אומר שאין לך אינטרסים לשקר ב"השוואת" והאתר שלך רק בא לעזור... אזהו שהאתר שלך לא ממש עוזר אלא מבלבל אנשים ואיזה אינטרס יש לי להגיד על האתר שלך שהוא שקרן אם הוא בא לעזור? האינטרס היחידי הוא כשהתוכן של האתר הינו שיקרי ואינו עוזר לאף אחד . רוצים הוחכות ? קבלו :

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/fic_r92p/

ובביקורת הזאת ה R9200 לא מצליח להביס את ה R9000 אבל בביקורת שלך הוא מצליח לעבור את ה TI4200 למה לא?<!?

http://www.beyond3d.com/reviews/sapphire/9200/

ולסיום באתר הבא יש בדיוק את אותה הביקורת על שני הכרטיסים ששם ה FX5200 מנצח ואני מאמין יותר לביקורת הזאת ... :

http://www.bighardware.com/hardware/video-cards/106,1/

הR9200 הוא לא כרטיס טוב ובטח ובטח שלא יותר טוב מה TI4200 .

זה מספיק בשביל להוכיח שההשואה אינה "מדויקת" ::). תאמינו לי אם ההשוואת של האתר הזה היו בסדר גמור לא היתי אומר מילה.

פורסם

קיבלתם הוכחה מוחצת מבאג 2000. :-X

פורסם

אני מבקש לא לדבר על זה יותר. אם אתם רוצים תציגו את ה"עדויות" שלכם ותנו לשואל להחליט

פורסם

אוקי, בואו נסכם את זה כך.

בפעם הבאה שמישהו טוען ש PC-Spot, טכנו או כל אתר חומרה ישראלי אחר מביאים נתונים שקריים או מוטעים, כדאי לו מאוד להיות מוכן לעמוד מאחורי הדברים שלו ולהוכיח אותם, כי אם הוא לא יצליח לספק הוכחות מספקות (ולא, 'אבל באתר XXXXX הכרטיס הוציא יותר/פחות פריימים !', זו לא הוכחה מספקת או, לצורך העניין, הוכחה בכלל)[\B] הוא פשוט יקבל באן. בלי שום שאלות מיותרות.

אנחנו לא ניתן במה להשמצות והפצת שקרים לגבי אתרי חומרה ישראלים כי זהו האינטרס שלנו ושלכם שהתחום הזה יתקדם ויפרח בארץ.

Bug2000, זוהי הפעם השניה שאתה טוען שהנתונים בביקורת של PC-Spot הם שקריים; אם תהיה פעם שלישית, ואם לא תוכיח שהנתונים אכן שקריים, אתה פשוט מאוד תקבל באן. יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים